Sakarya Ticaret Borsasına ziyaretler devam ediyor.

TAKİP ET

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, STB'nin şehirdeki tarıma yön verdiğini belirterek 'Hendek Belediyesi olarak üreticilerimizin destekçisiyiz. Sakarya'nın ve bölgenin en büyük borsalarından biri olan STB ile her türlü işbirliği ve projelere hazırız. Şehrimizin ekonomik refahının yükselmesi için elimizden ne geliyorsa yapacağız.' diye konuştu

Sakarya Ticaret Borsasına ziyaretler devam ediyor.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektör’ü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık ve Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Taki Demir, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, STB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç ve Bekir Uztürk’ü ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. Yeni görevlerinde başarılar dilediler.

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç ve Meclis Başkanı Bekir Uztürk ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek tüm ziyaretçilere nazik ziyaretleri için teşekkür ettiler.

SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Üniversite- Borsa iş birliği konsepti içinde uyumlu bir şekilde çalışmanın Sakarya’ya büyük katkı sağlayacağını belirterek “Üniversitenin bilimsel çalışmaları, iş dünyasının talepleri ve gereksinimleri ile birleşince, şehrimizin sosyo-ekonomik yapısında muhakkak bir canlanma yaşanacaktır. Üniversite olarak sizinle de uyumlu bir şekilde ortak çalışmalarımız olacak. İnşallah önümüzdeki süreçte de birlikte düşünüp, birlikte karar alan, birlikte uygulamaya geçerek çalışmalarımıza devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç, “Üniversite ve Borsa arasındaki iş birliğinin şehrimize çok ciddi katkılar sağlayacağının bilincindeyiz. Bu çerçevede şehrimizin kalkınması için üniversitemizin tecrübesinden daha fazla yararlanmaya çalışacağız. Bu doğrultuda STB olarak Üniversite-Borsa iş birliği içinde yeni projeleri hayata geçireceğiz ” dedi.

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, STB’nin şehirdeki tarıma yön verdiğini belirterek “Hendek Belediyesi olarak üreticilerimizin destekçisiyiz. Sakarya’nın ve bölgenin en büyük borsalarından biri olan STB ile her türlü işbirliği ve projelere hazırız. Şehrimizin ekonomik refahının yükselmesi için elimizden ne geliyorsa yapacağız.” diye konuştu

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç “Sakarya Ticaret Borsası olarak tarım konusunda Hendek Belediyesi ile işbirliğimizi sürdüreceğiz. Sakarya olarak üreten bir iliz ve üretmeye de devam edeceğiz. Amacımız öncelikle Sakarya’mızı olduğu noktadan daha ileriye taşımaktır. ” dedi.

Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar; “Şehrin menfaatine çalışan kurum ve kuruluşlarla birlikteliği sağlayarak sorunların üstesinden gelinebileceğini belirterek Kocaali Belediyesi olarak ilimizin ekonomisine katkı sağlayacak projelerde STB ile sürekli iletişim ve işbirliğinde çalışmaktan memnuniyet duyacağız.” ifadelerini kullandı.

Sakarya Hendek belediye Hendek belediyesi Borsa Ticaret Borsası Sakarya uygulamalı Bilimler Üniversitesi Subü Kocaali Belediyesi Başkan Ahmet Acar