Sakarya Ticaret Borsası'ndan Kahvaltı Programı

TAKİP ET

Sakarya Ticaret Borsası tarafından düzenlenen kahvaltı programı sonrasında Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve protokol üyelerinin katılımıyla açılış töreni gerçekleştirildi.

PSB Anatolia 2023 Uluslararası Peyzaj, Süs Bitkileri, Bahçe Sanatları ve Ekipmanları Fuarı dünyada 6’ıncı kez ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Sapanca Kırkpınar Sahili’nde açık hava fuar alanındaki etkinliğe 20 farklı ülkeden 230 firmadan sektör temsilcilerinin bir araya geleceği 4 günlük fuar süresince 35 binin üzerinde ziyaretçinin fuara katılması bekleniyor.

Sakarya Ticaret Borsası tarafından düzenlenen kahvaltı programı sonrasında Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve protokol üyelerinin katılımıyla açılış töreni gerçekleştirildi.

Programa Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ, Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Genç, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, İYİ Parti İl Başkanı Serdip Dokumacı, Süs Bitkileri Üreticileri Alt Birliği Başkanı Savaş Akcan, TMMOB Peyzaj Mimarlar Odası Başkanı Yasin Otuzoğlu, ilçe belediye başkanları, STK il temsilcileri ve davetliler katıldı.

Açılış töreninde konuşmalarını gerçekleştiren fuar koordinatörü Remzi Adıyaman, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Başkanı Yasin Otuzoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı A. Akgün Altuğ fuarın ülke ekonomisine, sektöre, turizme ve şehrimize hayırlı olmasını dilediler. Fuarın sektörde ilk akla gelen etkinliklerden biri olduğunu, bunun yanında Sakarya’da birlik ve beraberliğin güzel bir örneği olduğuna vurgu yaparak tüm ziyaretçilere teşekkür ederek katılımcıları selamladılar.

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç ise açılış töreninde yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “PSB Anatolia 2023 Uluslararası Peyzaj, Süs Bitkileri, Bahçe Sanatları ve Ekipmanları Fuarı sektörümüze ve ülkemize hayırlı olsun. Dünyada, ülkemiz ve ilimizde önem arz eden ve gelişim gösteren bu sektöre Sakarya Ticaret Borsası olarak önem vermekteyiz. Bu sebeple 2017 yılında Ticaret Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, TOBB nezdinde yaptığımız girişimler ile Türkiye’de 113 borsa arasında sadece Sakarya Ticaret Borsası kotasyonuna Süs Bitkisi ve Ağaç Toptan Ticareti alınmıştır. Buna ilaveten Sapanca Yanık’ta yer alan Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı alanda canlı mezat yapılması hususunda çalışmalarımız devam etmektedir.

Tüm katılımcılarımızın bereketli bir fuar geçirmesini diler, şahsım ve Sakarya Ticaret Borsası camia adına hepinize teşekkür eder, sevgi ve saygılar sunarım.”

Açılış töreni ve kurdele kesiminin ardından protokol temsilcileri fuar alanındaki stantları gezerek ürünler ve çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

sakarya büyükşehir belediyesi sakarya ticaret borsası fuar sakarya valiliği ekrem yüce mustafa genç yaşar karadeniz subü rektörü mehmet sarıbıyık sakarya ticaret odası akgün altuğ mhp ak parti yunus tever oğuz alkaş mimarlar odası süs bitkiciliği PSB Anat