Sakarya Ticaret Borsası Korosu ilk konserini gerçekleştirdi.

TAKİP ET

Sakarya Ticaret Borsası Korosu ilk konserini gerçekleştirdi.

Sakarya Ticaret Borsası, sanata ve kültüre verdiği önemi bir kez daha ortaya koyarak bünyesindeki koro ile ilk konserini gerçekleştirdi. Etkinlik, 12 Temmuz 2023 tarihinde Orhangazi Kültür ve Sanat Merkezinde büyük bir katılımla gerçekleşti. Konsere Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve il protokolü, sivil toplum kuruluşu başkanları, siyası parti temsilcileri katılım sağladı.

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç açılış konuşmasında Sakarya Ticaret Borsasının sadece ekonomik faaliyetlerle değil, aynı zamanda sanatsal ve kültürel etkinliklerle de bölgeye katkıda bulunmayı sosyal sorumluluğun bir parçası olarak gördüğünü belirterek etkinliğin gerçekleştirilmesinde desteği olan STB yönetim kuruluna, meclise emeği geçen Şef TRT İlker Gökkaya’ya ve koroda yer alan herkese teşekkür etti.

Başkan Mustafa Genç konuşmasının devamında “Müzik, insanların duygularını ifade etmek ve bir araya gelmek için en güçlü dildir. Sanatın gücünü bir arada hissetmek, paylaşmak ve yaşamak için bu gün olduğu gibi gelecekte daha birçok konserde sizlerle bir araya geleceğiz. Bu güzel geceye katılarak bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum”dedi.

Açılış konuşmasının ardından sahneye davet edilen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, koronun Şefi İlker Gökkaya’ya ve değerli sanatçılara teşekkür ederek Sakarya Ticaret Borsasını gerçekleştirdiği bu kıymetli organizasyon için tebrik etti.

Korist ve solistler tarafından Türk halk müziğinin en güzel eserlerinin seslendirildiği konser dinleyicilere keyifli anlar yaşattı.

sakarya sakarya ticaret borsası sanat lisesi kültür müzik trt şef ilker gökkaya başkan mustfa genç konser Orhangazi kültür ve sanat merkezi ekrem yüce