SAKARYA EVLADINA SAHİP ÇIKAR;SMA HASTASI KARAN BEBEK TEDAVİSİ İLE BULUŞMAYI BEKLİYOR

TAKİP ET

3 Şubat'ta Özkan - Dilara Reis çiftinin ilk bebekleri olarak dünyaya gözlerini açan ve henüz 20 günlükken SMA tanısı konulan Karan Özkan Reis için başlatılan yardım toplama kampanyası devam ediyor.

SMA hastası Karasulu Karan Reis tedavisi ile buluşmayı bekliyor!
20 günlükten SMA ölümcül kas hastalığına yakalandığı öğrenilen Karan Reis’in anne ve babası, bebekleri Karan Reis’in sağlığına kavuşması için destek bekliyor. Reis’in tedavisinde planlanan 1 milyon 689 bin Euro'nun toplanması için valilik izni var.

3 Şubat’ta Özkan - Dilara Reis çiftinin ilk bebekleri olarak dünyaya gözlerini açan ve henüz 20 günlükken SMA tanısı konulan Karan Özkan Reis için başlatılan yardım toplama kampanyası devam ediyor. Minik Karan, SMA tip 1 ölümcül kas hastalığıyla mücadele ediyor. Tedavisi için acil olarak ilaca ihtiyacı var. Karasu/Kabakoz Mahallesi’nde yaşayan ailesi gerekli tedaviyi sağlayabilmek için maddi desteğe ihtiyaç duyuyor.

Yardım kampanyası için Sakarya Valiliği'nden gerekli izinler alınmış durumda. Aile, başta Karasu ve Sakarya olmak üzere tüm Türkiye'den yardım bekliyor.

1 MİLYON İNSANA KARAN’IN SESİNİ DUYURMAK İSTİYORLAR

Karan için şu anda sevindirici olan kas kaybının olmaması. Çok küçük olduğu için kas kaybetmeden iyileşme şansı da çok fazla fakat sinsi bir kas hastalığı olan SMA ne zaman belirti verir bilinmiyor. Kaybedecek bir dakika bile yok. Karan’ın sağlıklı olarak hayatına devam edebilmesi için 1.689.000 € değerindeki Zolgensma ilacını alması gerek. Bu yüzden yardımlara ihtiyacı var. Kampanyada hedef 1 milyon insana Karan’ın sesini duyurmak.

CANLI YAYINLARLA DESTEK

Karan’ı sağlığına kavuşturacak ilacı almak için yurt dışına gitmesi gerekiyor. İlaç Dubai, Almanya ve ABD’de bulunuyor. Reis ailesi en uygun teklifi veren ülkeye giderek bebeklerinin kas kaybı olmadan ilacı alabilmek ve en kısa zamanda yardımlar sayesinde Karan’ı tedavisi ile buluşturmak için çabalıyor. Hem ailesi hem gönüllü ekip Karan için ilk günden bugüne kadar mücadele ediyor. Sosyal medyadan her gün gönüllü, ünlü ya da fenomen isimlerin katıldığı canlı yayınlarla da yardım toplama çalışmaları yapılıyor.

KAMPANYA BİLGİLERİ

VALİLİK ONAYLIDIR.

E-DEVLET SORGU NO: 23-433 BABA ADI: ÖZKAN REİS (sorgulama yaparken baba ad soyadı büyük harfle yazmalısınız.)

VALİLİK ONAYLI IBAN: TR07 0006 2001 1040 0006 6602 36 (TL) - TR90 0006 2001 1040 0009 0917 93 (EURO) - TR20 0006 2001 1040 0009 0917 92 (DOLAR)

Bu linteki İnstagram hesabından Karan için yapılan canlı yayınlara katılıp yardım edebilirsiniz: https://www.instagram.com/sma.karanozkan/




sakarya karasu valilik sma hastası karan reis yardım valilik onaylı yardım kampanyası