Sakarya'dan WepTV Haber Sitesi açılışına yoğun katılım oldu...

TAKİP ET

AÇILIŞA YOĞUN KATILIM OLDU...
Hendek Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen açılış törenine Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Hendek İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Mehmet Yaşar Demirel, Ziraat Odası Başkanı Hayri Duran, Hendek CHP İlçe Başkanı Nihat Bayraktar, İYİ Parti Hendek İlçe Başkanı Fatih Bayındır, Gelecek Partisi Hendek İlçe Başkanı Musa Akıcı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Seher Namlı Dündar, Ak Parti Kurucu İlçe Başkanı Şenay Sakal. Önceki Dönem Hendek Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Sıtkı Yaz, Hendek AK Parti Meclis Üyeleri Hamit Canlı, Hamit İsmailoğlu ve MHP Meclis Üyesi Yaşar Aygüneş, Fatih Sunman, Hendek Kızılay Şube Başkanı Sami Bağdatlı, Yeni Mahalle Muhtarı İsmet İskefiyeli  STK temsilcileri, İlçe Gazetecileri ve vatandaşalar katıldı.
ŞENAY SAKAL AÇILIŞ KONUŞMASINI YAPTI...

Açılış Kurdelesi kesiminden önce Hendek Ak Parti Kurucu İlçe Başkanı Şenay Sakal bir konuşma yaptı. Şenay Sakal konuşmasında ''Böyle mekanları ilçemize kazandırdığınız için teşekkür ediyorum, İlçemiz Hendek’in gelişimi açısından yerel basın çok önemli bu önemli, canlı yayınlarla basınımızın İlçemizde olması bizleri bir noktadan daha iyi yerlere getirir'' Dedi.
Şenay Sakal'ın ardından söz alan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu yaptığı Konuşmada Hendek Meydanında hayatı geçmiş büyüklerimin yanında bunu söylemek doğru değil ama benimde 50 yılımın 45 yılı Hendek Meydanda geçti. Dolayısıyla bu çarşının bütün halini biliyorum, Ahmet Köse abim çocukluğumdan beri burada kendisini sektörel anlamda yetiştirenlerden birisi, bu sektöre belki orkestracı olarak başladı, sonra orkestracılığın yavaşladığı dönemlerde kaset ve cd video kayıt yaparak sektörel anlamda kendini geliştiren ender insanlardan birisi. Herkes diyebilir ki belki basın mensubu olarak daha yeni bir hayatı var denebilir, bana göre değil o süreçlerin hepsini tamamlayıp sektöründe en eskilerinden olduğuna ben şahidim. Bu manada hem Basına hem müzik sektörüne hem de zaman zaman farklı ticaretleri ile sektöre yön veren Ahmet Köse abimize teşekkür ediyorum. Fotoğraf çekip altına iki satır yazıyla işi bitireyim dememiş kendi kısıtlı imkanları ile bir stüdyo oluşturmuş, herkesin kendisini ifade edeceği belki de ticaretine siyasetine yön vereceği bir yön oluşturmuş, kendisini kutluyorum tebrik ediyorum'' Dedi.
BABAOĞLU'NDAN ALİ KEMAL SOFU'YA ÖVGÜLER...
Başkan Turgut Babaoğlu açılış programına katılan misafirleri tanıtırken, seçimlerde yarıştığı Cumhur İttifakı belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu'ya övgüler düzdü.
DUALARLA AÇILIŞ YAPILDI...

Konuşmaların ardından Emekli müezzin Mustafa hocanın dua etmesinin ardından kurdele kesilerek Sakarya'dan WepTV Haber Sitesi kapılarını misafirlerine açtı






















sakarya hendek siyaset medya gazete web tv ak parti chp mmhp i̇yi parti gelecek partisi hendek gerçek haber