Sadece güreş programı kendi rekorunu kırdı...

TAKİP ET

SADECE GÜREŞ YİNE KENDİ REKORUNU KIRMAYI BAŞARDI...
Türkiye Televizyonlarında bir marka haline gelen Sadece Güreş programı yeni yuvası olan Sakarya Web Tv'de dün akşamda bir rekora imza attı.
Sadece Güreş programı dün akşamda bir rekora imza atarak güreşseverleri ekrana kilitledi.
Sunuculuğunu ve yapımcılığını Gazeteci Cemil Tekin'in yaptığı, programın yorumculuğunu ise güreş yazarı ve güreş yorumcusu Yalçın Kaynak'ın üstlendiği, yönetmenliğini ise Gazeteci Ahmet Köse'nin yaptığı Sadece Güreş bu hafta da çok dolu geçti.
Hendek'li usta pehlivan Gazanfer Kahveci'nin konuk olarak katıldığı Sadece Güreş'te birbirinden önemli konular masaya yatırılarak tartışıldı.
Geçtiğimiz günlerde Covid-19'dan dolayı vefat eden Kocaeli Karamürsel'li Gazeteci Abdullah Karagöz ve rahatsızlığından dolayı hastanede tedavi altında olan değerli güreş adamı, duayen isim, Er Meydanı güreş programı yapımcısı ve sunucusu Gazanfer Özdemir de programda konu edildi.
Hendek ve Sakarya Güreşinin bolca konuşulduğu program, Türkiye'nin her bölgesinde büyük bir beğeni ile izlendi. Güreş seyircisinin de programa ilgi gösterip, mesajları ile destekte bulunması programa ayrı bir tat kattı.
Sadece Güreş, her Çarşamba akşamı saat: 21.00'da bir Sakarya'dan Haber medya kuruluşu olan Sakarya Web Tv'de gündem yaratmaya devam edecek.

hendek güreş sadece güreş yağlı güreşler