Saadet Partisi'nden Demokrat Parti'ye ziyaret!

TAKİP ET

Saadet Partisinden D.P. ye ziyaret
Saadet partisi il teşkilatı, Demokrat Parti (DP) Sakarya il teşkilatına ziyaretinde bulundu.
Demokrat Parti İl Başkanı İsmail ERGÜL ve yönetimine başarılar dileyen Sadet Partisi İl Başkanı Hasan ZENGİN,” Demokrat Parti, Türkiye’de geçmiş yılarda büyük başarılara imza attı. Köklü bir partidir. Bizler zor günler geçirdiğimiz bu günlerde partimiz olarak güzel çalışmalar içindeyiz. Ülkenin huzur ve güvenilir bir ortama kavuşması için, partili üyelerimize elimizden geleni yapıyoruz. Umarım yapılacak olan ilk seçimlerinde her iki partimizde Millet İttifakı içerisinde güzel şeyler yapacağına inanıyorum, daha önceki dönemlerde birlikte güzel hizmetler yaptık;  dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Demokrat Parti Sakarya İl Başkanı İsmail ERGÜL,” “Siyasi partiler, ülkenin milleti için hizmet vermek için kurulur. Siyasi partiler farklı olsa da ortak değerlerimiz aynıdır. Millet ittifakında 6 genel başkanımızın ülkemizin birlik beraberlik için oluşturduğu özlenen tabloyu bizlerde ilimizin yaşanabilir bir il olması için özverili olarak çalışacağız; dedi. 
Saadet Partisi heyetin çalışmalarında başarılar diliyorum.   
İsmail Ergül                    
D.P İL Bşk.




sakarya siyaset sakarya siyaset saadet partisi demokrat demokrat parti cemal enginyurt gültekin uysal ismail ergül temel karamollaoğlu millet ittifakı ittifak 2023 seçim