Resul Gümrük'ten Bayraktar, Sofu ve Milletvekili İnci'ye sorular!

TAKİP ET

Eski CHP Hendek ilçe başkanı iken Bütçeyi ve borcu sorgulamadınız. Bugün başkan adayı olarak ne kadar vaat ettiğiniz projeleri hayata geçireceksiniz? Bütçe ve borç  açıklamalarını takip etmeyen, belediyeyi  nasıl yönetecek?

RESUL GÜMRÜK'TEN AÇIKLAMA...

Değerli Hendekli  hemşehrilerim!
Hendeğimiz CHP Hendek Belediye başkanı adayı canli yayın konuğu olarak  bir tv programına çıkmıştır. Programın moderatörü Yaşar AYGÜNEŞ, yıllarca belediye meclis üyeliği  yapmıştır, bundan 9 ay önce mecliste encümen olan  Yaşar AYGÜNEŞ'in bu programı sunması ve de Hendek Belediyesindeki  yanlış yapılan işlerle ilgili sorulardan kaçması, sayın Nihat BAYRAKTAR Bey'e seçme sorular soruldugu  inancındayim. Belediyenin yer satışlarıyla  ilgili sorular sorulur diye bekledik ,ama gündeme gelmedi. Benim Hendekspor yönetimiyle ilgili sorumu değiştirmiştir.  

Şimdi soruyorum  Nihat BAYRAKTAR  başkana;

Aday olacaktın da neden ilçe başkanı seçildiniz?

Dal çık projesi ne kadar ihtiyaç? 

Bütçeyi bilmediğiginizi söylediniz, yıllarca CHP HENDEK  ilçe başkanı olarak görev  yaptınız ve de Kasım ayında belediye başkanı bütçe ve borç açıklamasını yaptı. Şahsen ben katıldım, siz neden katılmadiniz?

Eski CHP Hendek ilçe başkanı iken Bütçeyi ve borcu sorgulamadınız. Bugün başkan adayı olarak ne kadar vaat ettiğiniz projeleri hayata geçireceksiniz?
Bütçe ve borç  açıklamalarını takip etmeyen, belediyeyi  nasıl yönetecek?

Soruyorum sayın Yaşar AYGÜNEŞ  beyefendiye 9 yıl aralıksız Belediye encümeni olarak şimdiki başkanın dönemine  kadar yer satışlarına neden onay verdiniz?

Siz gazetecimisiniz, yoksa siyasetçimisiniz?

Hendekspor'la ilgili sorumu  neden geçiştirtiniz?

Sizin döneminizde  yapılan terminal neden kapalı?

Sayın Ahmet Çileci mevcut başkana her daim yükleniyorsun.  BBP'den başkan seçilmiştir ve MHP ye geçmiştir. Nunu her daim paylaşıyorsun, şimdi size soru sormak istiyorum, ben icraata bakarım sonuçta MHP'ye geçmiş bunu sürekli taşıman etik değil, ama mevcut başkan başarısız,  eleştirebilirsiniz. Bende eleştiriyorum. Buna katılıyorum, ama bugünkü İnternet haber sitenizde, mevcut belediye başkan isimlerini  Sayın Ali İnci vekilimize sorarken haber sitenizde, ne Yeniden Refah partisi ne de İyi Parti aday adayı isimlerini yazmamışsınız. Bu mu sizin  tarafsız gazeteciliğiniz?

Değerli  hemşerilerim  elbette kim kime destek veriyorsa verebilirde ama sizlerinde gerçekleri vede şahsımında  görme hakkım olduğunu düşünüyorum.

2019 yerel seçimlerinde kim kime destek vermiş, bunu herkes biliyor. Bugünkü haber sitesinde Sayın vekilimiz  Ali İnci, Ak Parti aday adaylarından kime sayın cumhurbaşkanımız görev verirse ona destek verecegini söylediler. Mevcut başkanda olursa, aynen destek verecegini beyan etmiştir.  

Şimdi soralım. Mevcut başkan sayın Turgut Babaoğlu, Cumhur İttifakının adayı olursa sayın vekilimiz, İrfan PÜSKÜLLÜ başka partiden Aday olacak mı?

Sürekli benim adayım dediğin İrfan PÜSKÜLLÜ başkan, başka bir yerden mi aday çıkacak?

Sayın Ali Kemal SOFU'ya  öncelikle  başarılar dilerim. Sayın SOFU beye sorum şu; Tv264 de söylediğiniz terminali yapacaksınız. Terminal sizin döneminizde yapıldı. Tekrar yapacağınızı söylüyorsunuz, bu yeni terminal sizin döneminizde  yapıldı. Neden yenisini  yapacaksınız? Bu borçlar, hep sizlerin döneminde arttı. Yine belediye borcumu artmal?  

Sayın mevcut başkan  Turgut BABAOĞLU başkanım, çok sözünüz vardı. Siz bunlar için yeni fırsat mı bekliyorsunuz?
Yer satisları  doğru mu? Açıklamanızı  bekliyoruz. Bu paralar ne için kullanıldı?

Değerli  hemşerilerim  öncelikle yerel secim ilçemize hayırlı olsun. Kim başkan secilecekse, adaletli vede bu yükü kim taşiyacaksa Allahım ona nasip eylesin. Hendek 5 den büyüktür. Benim sadece seçimde 5 yıl sonra yapıp da verebileceklerim; Hendeğimize 1001 konut! 

Su fabrikasını 1 kuruş belediye ve de devlet bütçesi olmadan yapacağız, kaynak mevcut! Belediye başkanımıza da sordum.  Kaynak aradım, Hendeğimizde su kaynak yeri var.

Alzahmer rehabilitasyon merkezi, devlet vede belediye bütçesiyle yapılacak projedir.
 Birde otopark sorununu çözeceğim.
Benim 4 projem var baskaları  gibi hayal satmıyorum, siz değerli hemşerilerim gerçekleri görmenizi istiyorum! 

Saygı ve sevgilerimi sunuyorum!  

RESUL GÜMRÜK 

İYİ  PARTİ  HENDEK BELEDİYE  BAŞKAN ADAY ADAYI

hendek belediyesi turgut babaoğlu irfan püsküllü ali inci ali kemal sofu ak parti mhp iyi parti belediye encümeni belediye bütçesi hendek gerçek haber hendekgerçekhaber resul gümrük yeniden refah partisi