RESUL GÜMRÜK SAHA ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

TAKİP ET

Erken kalkan yol alır, düşüncesiyle saha çalışmalarına başlayan Resul Gümrük, vatandaşlarla bir araya gelip, sohbet ediyor.

RESUL GÜMRÜK SAHA ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilli Genel Seçimleri'nin ardından gözler 31 Mart 2024 Yerel Seçimlere çevrildi.

Yerel Seçimler'de Cumhur İttifakının Hendek Belediye Başkan adayı merak konusu olurken, DSP' nin adayı netleşti. İş adamı Resul Gümrük, DSP'den Hendek Belediye Başkan adayı oldu.

Erken kalkan yol alır, düşüncesiyle saha çalışmalarına başlayan Resul Gümrük, vatandaşlarla bir araya gelip, sohbet ediyor. Seçimlere 222 gün kala saha çalışmalarına başlayan Resul Gümrük, vatandaşlardan ilgi görüyor.

DSP Belediye Başkan Adayı Resul Gümrük, kendisinin çalışmayı çok sevdiğini, fındık sezonundayız, gerektiğinde fındık bahçelerine ve harman yerlerine gidip, vatandaşların sorunlarını dinleyeceğim. Ben çalışmayı severim ve çok çalışkan olduğum için, bana ATOM KARINCA denilir. DSP adayı Resul Gümrük, Hendek şehriyle ilgili projelerini ve çalışma ekibini önümüzdeki günlerde açıklayacağınaı söyledi.

 







hendek belediye başkan adayı dsp resul gümrük seçim yerel seçim cumhurbaşkanı milletvekili seçimleri atom karınca saha çalışmaları harman fındık