Raporcu Şansal hoca, teşvik primlerini de rapor etsene...

TAKİP ET

Şansal hoca, kendisine teşvik priminden pay vermeyen kaleci Bülent'i de yetersiz diye rapor mu etti?

HENDEKSPOR'DA NELER OLUYOR?

Hendekspor yönetiminde alınan toplantı kararları, jet hızıyla dışarıya sızıyor. Yönetimin aldığı kararların dışarıya çıkması ve ilçemizdeki bir internet sitesinde haber olması, profesyonel ligi hedefleyen Hendekspor yönetimine yakışmadı.

Gazetecinin kulağına fısıldanan yönetim kurulu toplantısı kararının, bir gazetecinin haberine konu olmasına da çok şaşırmadım. Önceki yönetimde görev alan varlıklı bir yönetici, arkadaşının sosyal medya hesabından, yönetiminde görev aldığı başkanına sosyal medya üzerinden sallamıştı. Dün bunu yapan, bugün kendi çıkarları için her şeyi yapar.

Gelelim haberde bahse geçen konulara...

Teknik Direktör Mehmet Şansal, iki futbolcuyla ilgili yönetime olumsuz rapor vermiş. Hiç bir hazırlık maçı yapmadan, çift kale maç oynamadan, futbolculara yetersiz raporu veren Şansal hocanın transfer ettiği oyuncular ne kadar yeterli?

Rapor demişken, Şansal hoca geçen yıl takımın aldığı teşvik pirimlerinden kaç TL aldığını da rapor etti mi?

Şansal hoca, kendisine teşvik priminden pay vermeyen kaleci Bülent'i de yetersiz diye mi rapor etti?

Haberde, Onur Topçu'nun Cumayeri'den bir takımla transfer görüşmesine başladığı yazıyor. Cumayeri'nde tek takım var, o da Cumayerispor. Sami Bağdatlı Cumayerispor'la anlaşınca Onur Topçu'ya Cumayerispor'a gelir misin? diye soruyor. Sami hoca, ben Hendekspor'la sözleşme imzaladım ve Hendekspor'da şansımı deneyeceğim, diye cevap alıyor.

Onur Topçu, Cumayerispor'la bir görüşme yapmadan, yaptı diye haber yapmak, gazetecilik ahlakına yakışmaz!

Yönetim kurulu toplantı kararlarını dışarıya taşımak da, yöneticilik ahlakına yakışmaz. Bu gibi davranışlar kaotik ortamın oluşmasına zemin hazırlar. Sayın yöneticiler, sezon başlamadan önce basınla kahvaltı programı yaptı. Bu toplantıda, bilgi paylaşımının bütün gazetecilerle, ayırım yapmadan paylaşılacağını söyledi. Bugün yaşananlar, kafalarda soru işaretleri bıraktı. 

 

hendekspor teşvik primi mehmet şansal cumayerispor transfer sakaryaspor yeni yönetim