PÜSKÜLLÜ SATTI! BABAOĞLU ALDI!

TAKİP ET

2019 yılında hakkındaki yolsuzluk iddialarından ötürü aday gösterilmeyen İrfan Püsküllü, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından aday gösterilmedi. Bu duruma çok öfkelenen Püsküllü, son 2 ay belediyeyi terk etti, makam aracını sattı.

PÜSKÜLLÜ, ALİ İNCİ'NİN BİNDİĞİ LÜKS MAKAM ARACINI ÇÜRÜMEYE TERK ETTİ!

15 Şubat 2015'te belediye başkanlığı koltuğuna oturan İrfan Püsküllü, ilk icraat olarak, Ali İnci'nin kullandığı lüks makam aracını, Belediye deposunda çürümeye terk ederek, daha lüks bir araca bindi. İrfan Püsküllü, kendi lüksünü düşünerek, makam aracı konusunda kamuya zarar vermiştir.

HEDİYE MAKAM ARACI

İrfan Püsküllü, kendisine gelen yazılı ve sözlü tepkiler sonrası bir açıklama yapmak zorrunda kaldı. Açıklamasında; Lüks Audi Marka makam aracınınbir iş adamı tarafından hediye edildiğini söyledi.

Püsküllü'nün hediye makam aracı açıklamasına da büyük tepkiler geldi. Hiç kimse durup dururken, piyasa değeri çok yüksek olan bu aracı hediye etmez. İlla ki bu işin içinde bir iş var, diye konuşulurken gündeme; BÜTÇEDEKİ AÇIK düştü. 

Belelediyeye ait taşınmaz satılıyor, fakat satıştan alınan para bütçeye sokulmuyor. İrfan Püsküllü'nün bu satışla ilgili yargılaması devam ediyor. Kaz gelen yerden tavuk esirgenmez, mantığıyla Bugünkü parayla 60-70 milyon TL buhar ediliyor!!!

İRFAN PÜSKÜLLÜ, LÜKS MAKAM ARACINI SATTI!

2019 yılında hakkındaki yolsuzluk iddialarından ötürü aday gösterilmeyen İrfan Püsküllü, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından aday gösterilmedi. Bu duruma çok öfkelenen Püsküllü, son 2 ay belediyeyi terk etti.

Hendek halkının emaneti belediyeyi terk eden Püsküllü, gider ayak lüks makam aracını kimseye haber vermeden, ihale ilanı yayınlamadan sattı.

PÜSKÜLLÜ SATTI, BABAOĞLU ALDI!

2019 yılında belediye başkanı seçilen Babaoğlu, uzun bir zaman Fen İşleri Müdürlüğüne ait aracı makam aracı olarak kullandı.

Turgut Babaoğlu makam aracı olarak kullandığı aracın, sıklıkla arıza yapması üzerine, kiralık makam aracına bindi.

Başkan Babaoğlu, seçimlere 2 ay kala, TOGG marka sıfır aracı satın alarak, belediyeye makam aracı olarak, kazandırdı.

Püsküllü ile Babaoğlu arasındaki fark; birisi koltuktan kalkarken yangından mal kaçırır gibi makam aracını satıyor. Diğeri ise yeni makam aracı satın alıyor!

PÜSKÜLLÜ TARAFINDAN ÇÜRÜMEYE TERK EDİLEN MAKAM ARACI

PÜSKÜLLÜ'NÜN SATTIĞI, BABAOĞLU'NUN ALDIĞI MAKAM ARAÇLARI