PÜSKÜLLÜ İSTEDİ! MHP VE CHP YARDIM ETTİ! MAHKEMESİ DEVAM EDEN BİLAL DENİZ TÜRKAY'IN BAŞINDA!!!

TAKİP ET

İrfan Püsküllü usulsüz yer satışları ve görevini kötüye kullanmaktan yargılanırken belediye başkanı seçiliyor ve ilk icraat olarak mahkemede yargılanan Bilal Deniz'i meclis kararıyla TÜRKAY'IN başına getiriyor. En üzücü durumda, İrfan Püsküllü'ye MHP ve CHP grupları yardımcı oluyor.

TÜRKAY'IN BAŞINA GÖREVİNİ KÖTÜYE KULLANMAKTAN YARGILANAN BİLAL DENİZ GETİRİLDİ!

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, ilk meclis toplantısını yaptı. Hendek Belediyesi Nikah Salonunda yapılan meclis toplantısında, TÜRKAY Şirketinin başına"Görevini kötüye kullanmaktan" yargılanan Bilal Deniz getirildi.

Bilal Deniz, İrfan Püsküllü'nün belediye başkanlığı yaptığı dönemde yapmış olduğu işlerden ötürü, görevini kötüye kullanmaktan, yargılanlyor. uzun süredir hakim karşısına çıkan Bilal Deniz, hala yargılanıyor.

Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, meclis gündemine ek madde ekleterek, görevini kötüye kullanmaktan yargılanan Bilal Deniz'in TÜRKAY'ın başına geçmesi için önünü açtı.

Başkan Püsküllü, görevini kötüye kullanmaktan yargılanan Bilal Deniz ismini meclise önerdikten sonra, sizin önereceğiniz bir isim var mı? diye MHP ve CHP Gruplarına sordu.

MHP ve CHP Grupları TÜRKAY için bir isim önermedi ve yapılan oylama sonucunda OY BİRLİĞİ ile görevini kötüye kullanmaktan yargılanan Bilal Deniz, TÜRKAY'IN başına geçti.

MHP ve CHP Grupları görevini kötüye kullanmaktan yargılanan Bilal Deniz'in seçilmesi konusunda, İrfan Püsküllü'ye yardımcı oldular.

Mahkeme sürci devam ederken, görevini kötüye kullanmaktan yargılanan Bilal Deniz'in OY BİRLİĞİ kararıyla TÜRKAY'IN başına geçmesi, ilçe kamuoyunda farklı düşüncelerin ortaya atılmasına neden oldu.

İlçe kamuoyunda, İrfan Püsküllü'yü usulsüz yer satışlarından ötürü mahkemeye veren ve o mahkemede görevini kötüye kullanmaktan dolayı yargılanan Bilal Deniz'e MHP grubu tarafından oy verilmesine tepkiler var.

Her fırsatta dürüstlük ve şeffaflıktan bahseden CHP,'NİN görevini kötüye kullanmaktan yargılanan Bilal Deniz'e oy vermesine de tepkiler var.

İlçe kamuoyunda, mahkemeye sunulan delillerin karartılacağı ve delil karartma işine MHP ve CHP'nin yardımcı olmaya başladığı da konuşuluyor!

Hendek Belediyesi kurulduğu tarihten itibaren, ilk defa böyle bir karanlık dönem yaşıyor. İrfan Püsküllü usulsüz yer satışları ve görevini kötüye kullanmaktan yargılanırken belediye başkanı seçiliyor ve ilk icraat olarak mahkemede yargılanan Bilal Deniz'i meclis kararıyla TÜRKAY'IN başına getiriyor. En üzücü durumda, İrfan Püsküllü'ye MHP ve CHP grupları yardımcı oluyor.

Bu durumu özetlemek gerekirse, Hendek Belediyesi karanlık bir dönem yaşıyor. Hendek'i siyasi olarak karanlık günler bekliyor...

 

hendek belediyesi hendek mhp hendek chp türkay mahkeme irfan püsküllü bilal deniz görevini kötüye kullanmak usulsüz yer satışları yüksek yargı babaoğlunu ziyaret etti karanlık günler