PROMOSYON ÜRÜNLERİNDE, ASEL PROMOSYON FARKI!

TAKİP ET

Şirketiniz, firmanız veya iş yeriniz için ihtiyaç duyduğunuz promosyon ürünleri Asel Promosyon farkıyla tedarik edebilirsiniz.

PROMOSYON ÜRÜNLERİNDE, ASEL PROMOSYON FARKI!

13 yılı aşkın süredir, promosyon sektörünün bir parçası olan, 10 yıllık tecrübesi, bu işin mutfağı olarak adlandırılan reklam ve baskı hizmetlerinde gerekli yeterliliğe ulaşmış, 10 yıl süredir, promosyonda gerek ithalat gerek yerli imalat noktasında geniş ürün yelpazesi ile sektörde önemli bir konuma ulaşan Asel Promosyon, sektöründeki bir çok firma ve kurumsal şirketin çözüm ortağı. 

Farklılıklar yaratarak kalıcı eserler yaratma hedefi ile kalite ve uygulama süresi açısından üstün başarı ile yürüten bir işletme olma özelliğini koruyan Asel Promosyon, Powerbank, Usb, Ajanda, Çanta, Ödül Kupa, Madalya, Plaket, Takvim, VİP ürünler, Bardak, Şapka, Tişört, Polar mont , Lacost penye ,3 iplik sweet iş pantolonu gabardin, Kalem, Saatler, Defter ve tüm promosyon ürünlerini özgün tasarımlarıyla hazırlayıp müşterilerinin beklentisine karşılık veriyor.  

Sizde şirketiniz, firmanız veya iş yeriniz için ihtiyaç duyduğunuz promosyon ürünleri Asel Promosyon farkıyla tedarik edebilirsiniz.

YEREL SEÇİME ÖZEL TANITIM ÜRÜNLERİ ASEL PROMOSYON'DA!!!

Referanslar; Hendek Belediyesi, Hendek Bizim yapı , UB grup ( Akyazı ) Akyazı Haber , Lider Emlak , Göktürk inşaat , Göktuğ inşaat, Emlaktek İnşaat Gayrimenkul




promosyon promosyon ürünleri asel promosyon powerbank usb ajanda çanta kalemler madalya plaket hicri takvim vip ürünler şapka tişört iş elbisesi hendek belediyesi bizimyapı ub grup