Pembe bulutların, kara bulutlara döndüğünü fark edin!

TAKİP ET

Yönetim ile hocaların ve futbolcuların arasında mesafe olmazsa, başarı olmaz. Sürekli sorunlar ortaya çıkar. Sorunları çözmek için uğraşmaktan, takımın geldiği kötü durumu göremezsiniz.

Sancaktepe maçı sonrası telefonlarım susmadı. Maçın ardından maçla ilgili arayan arayana...
Akşam maçla ilgili bir şeyler yazmak için bilgisayarın başına oturdum, fakat yazamadım.
Kendi kendime neyi yazacaksın? Diye sordum ve bilgisayarın başından kızgınlıkla kalktım ve haberi sabaha sakladım.
Hendekspor'da işlerin iyi gitmediği, 2. yarının başında belli oldu!
Profesyonel ligde amatörce işlerin yapıldığı, devre arası Antalya'da yapılan hazırlık programında belli oldu.
Bütün rakipler devre arasını maç yaparak, kondisyon toplayarak geçirirken Hendekspor, pandemi bahanesiyle kampı yarım bırakarak geri döndü. İşin aslı; maç oynayacak rakip bulunamadı!
Yapılan yeni transferlerin takıma uyumu için kamp programı çok önemliydi!
Kamp programında maç olmayınca, takım maç yapmadan geri dönmek zorunda kaldı. Profesyonel bir takımda amatörce davranan yöneticiler yüzünden, Hendekspor düşme potasında!
Oysa ki harcanan bütçeye bakıldığında bu takımın play-off oynaması gerekir!!!
Devre arası kamp fiyaskosunu neden hatırlattım?
Kamp fiyaskosunu, takımın bugünkü durumunu özetlemek için hatırlattım!
Bu takımda istikrar yok!
Bir bakıyorsun güçlü takımları yenip ya da berabere kalıp Puanlar alırken, bir de bakmışsınız zayıf takımlara puanlar kaptırıyor!
Bana göre istikrarsızlığın ana nedeni disiplinsizlik!
Yönetim ile hocaların ve futbolcuların arasında mesafe olmazsa, başarı olmaz. Sürekli sorunlar ortaya çıkar. Sorunları çözmek için uğraşmaktan, takımın geldiği kötü durumu göremezsiniz.
Yönetim, biz bu takımı şampiyon yaptık. Bu takım bizim sayemizde 3. Lige çıktı, düşüncesinde bir an önce kurtulup,geldiğimiz vahim durumu görmelidir.
Sayın Yöneticiler!
Üzerinde dolaştığınız pempe bulutların, karabulutlara döndüğünü artık fark edin!
Yeni göreve gelmiş bir hoca için söylenecek bir şey yok, fakat futbolcular için VAR! Özellikle Berkay Ekici için söylenecek çok şey var! Gördüğü lüzumsuz kırmızı kartlar yüzünden takıma zarar veren Berkay, saha içindeki dağınıklığı yüzünden de takıma zarar veriyor. Berkay Ekici'nin bir an önce toparlanması gerekiyor. Berkay kardeşim kendini bulunmaz Hint kumaşı sanma. Bu takım sensiz Çatalcaspor maçını kazandı.
Kaptan Bülent sen bu takımın kaptanısın. Yönetici abilerin ve ablalarınla geçirdiğin vakti, futbolcularla geçir. Kaptan zor günlerde takımı için mücadele eder!
Futbolcu kardeşlerimize gelince, arkadaaşlar Hendekspor ismi bir markadır! Bu markayı kirletmeye kimsenin gücü yetmez. Aldığınız paraların hakkını verin. Size sağlanan imkanlar, profesyonel takımların çoğunda yok. Lütfen! Size verilen forma için savaşın! Tıpkı Çatalcaspor maçında savaştığınız gibi...
Konuşulacak ve yazılacak o kadar şey var ki şimdi sırası değil. Önümüzde Kahta maçı var. İlhan hoca, Çatalcaspor maçındaki duruşunu, Kahta maçında gösterirse, bu maç kazanılır!
İlhan hocam, tesislerdeki disipline dikkat et! Aman hocam! Okey oynamaya, eğlence yerlerine kaçmalar olmasın! Kahta maçı BAL Liginde oynadığımız final maçından daha önemli!!!
SANCAKTEPE F.K HENDEKSPOR MAÇ SONUCU
Sancaktepe F.K: 0
Hendekspor: 0
Stad: Sancaktepe
Hakemler: Furkan Bakan, Murat Şimşek, Recep Gündüz
Sancaktepe F.K: Furkan Uysal,Kazım Birkan, Berkay Sizer, Gökhan Çalışır, Ahmet Özkaya, Edip Ahmet Çapoğlu(Orkun Tırpancı), Eyüp Ensar Aparı, İsmail Salman, Cemil Can Eryılmaz(Mert Yılmaz), Vedat Budak(Ulaş Şimşek), Doğukan Bulut
Hendekspor: Mertcan Babat, Sabri Turgut, Yavuz Alemdar, İlkay İşler(Yavuzhan Keleşoğlu), Enes Tok(Emre Kılıç), Berkay Ekici(Mustafa Salış), Murat Sipahioğlu, İbrahim Ethem Sevinç, İskender Can, Barış Güner, Ahmet Hakan Şahin(Yusuf Kaan Kara)

sakarya hendek hendek belediyesi hendekspor 3.lig sancaktepespor çilimlispor turgut babaoğlu