PATRON ÇILDIRDI! AK PARTİ DÜKKANI KAPATTI..

TAKİP ET

Ak Parti'nin kapalı tutulması talimatı mı verildi? Bunun adı, Cumhur İttifakı'nın ruhuna ihanet değil midir?

PATRON ÇILDIRDI!

AK PARTİ DÜKKANI KAPATTI!

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Ak Parti Hendek Teşkilatı kapalı! 
Bugün saat: 16.00 sıralarında gazetemizi vermek üzere gittiğimiz Hendek’te Ak Parti teşkilat binasının kapalı olduğunu gördük.  

Seçimlere sayılı günler kala, seçim heyecanının yükseldiği böyle bir ortamda, Ak Parti binasının kapalı olması Cumhur İttifakı’nın gücünü düşürür. 

Seçim olsa da olmasa da iktidar partisinin kepenk indirmesi, vatandaşa hizmet açısından hoş bir durum değil. İlçe gündeminde konuşulan: Ak Parti’nin içinin boşaltıldığı, üyelerinin BBP’ye yönlendirildiği, bu talimatları Milletvekili Ali İNCİ’nin verdiği; “Adaylarının Turgut Babaoğlu değil de Püsküllü olduğu” yönünde tembihler yapıldığı şeklindeki söylentileri, partinin kapalı olması adeta doğrulamaktadır. 20 bini geçkin üyesi olan Ak Parti kapalı tutulurken, diğer küçük partiler neredeyse partilerini 24 saat açık tutmakta ve bütün gayretleri ile seçimi almak çalışmaktadırlar. 

Ak Parti’nin kapalı tutulması talimatı mı verildi?

Bunun adı, Cumhur İttifakı’nın ruhuna ihanet değil midir?

hendek hendek belediyesi turgut babaoğlu hendek ak parti ak parti 31 mart yerel seçimler ak parti ilçe teşkilat binası hendek gerçek haber hendekgercekhaber