Park ismi bahane, Ali Cengiz Oyunu şahane

TAKİP ET

Başkan Babaoğlu'na Ali Cengiz Oyununu kim oynuyor?
Hendek Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısında 14 gündem maddesi görüşülüp karara bağlandı.
Temmuz Ayı Meclis Toplantısında ilk defa elektronik oylama uygulaması yapıldı!
Gündemin 2.maddesi: Köprübaşı mahallesi Naim Süleymanoğlu Caddesi 3527 sokak ile 3529 sokak arasında yer alan yeşil alan üzerinde bulunan Parka, "Alirıza Albayrak Parkı" adının verilmesi, OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ.
Meclisten "Alirıza Albayrak Parkı" ismi geçti. Kısa bir süre sonra Parkın Tabelasından, "Alirıza Albayrak Parkı" ismi silindi. Bu isim silme işiyle ilgili ilçe kamuoyunda tartışmalar başladı. Bir haber sitesinde bu olayla ilgili olarak, "Babaoğlu geri adım attı" Başlıklı bir haber çıktı.
İsim silme olayının perde arkasını araştırdım. Albayrak ailesinin en büyüğü olan eski belediye meclis üyesi İsmail Albayrak ile konuştum. İsmail Albayrak konuşmasında, "Belediye başkan yardımcısının babası benimle görüşerek, rahmetli babamızı çok sevdiğini ve Eski Düzce caddesi isminin değiştirilerek, Alirıza Albayrak isminin verilmesi yönünde çalışmalar yapılacağını söyledi. Bizde babamızın isminin yaşaması adına bu teklifi kabul ettik. Daha sonra duyduk ki babamızın ismi, çocuk parkına verilecek. Biz de aile olarak bizim haberimiz olmadan yapılan bu eyleme muhalefet ettik. Bu durumu Ak Partili meclis üyelerinede bildirdik. Bizim muhalefetimize rağmen parka, babamızın ismi verildi." Dedi.
Albayrak Ailesi, Eski Düzce Caddesine babalarının isminin verilmesini kabul ediyor, fakat Parka isminin verilmesini istemiyorlar!
Bu gelişmelerin ışığında başkan Babaoğlu geri adım atmış oluyor mu?
Başkan Babaoğlu'na kim ya da kimler geri adım attırdı?
Ortada bir meclis kararı var. Hem de OY BİRLİĞİ ile alınmış bir karar var!!!
Bu hataya niye düşüldü?
Başkan Babaoğlu kendisine oynanan Ali Cengiz Oyunları için gereken önlemleri almalıdır. Almadığı takdirde halkın gözüne geri adım atan başkan olarak görünür!

hendek belediyesi turgut babaoğlu ali cengiz oyunu naim süleymanoğlu çocuk parkı isim tartışması