Özel Çocuklara berber ve kuaför hizmeti...

TAKİP ET

Başkan Murat POLAT açıklamasında; 10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle düzenlediğimiz etkinlikte bize yardımcı olarak özel çocukların sevinmesine katkı sağlayan Hendek Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Vahdet Çilek'e ve bu etkinlikte emeği geçen kıymetli kuaförler ve berberlere teşekkür ediyorum, Dedi.

ÖZEL ÇOCUKLAR BERBER VE KUAFÖR KOLTUĞUNDA MUTLU OLDU...
10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle Ortopedik Engelliler Eğitim Kültür Ve Dayanışma Derneği Sakarya Şubesi tarafından Hendek'te etinlik düzenlendi.
Hendek Berberler ve Kuaförler Odası, Ortopedik Engelliler Eğitim Kültür Ve Dayanışma Derneği Sakarya Şubesi, Özel Soner Çokşen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Gelişimsel Yaklaşım ve Özel Özen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin ortaklaşa düzenlediği faaliyette özel çocuklarla berber ve kuaförler ilgilendi.
Özel çocuklar berber ve kuaför koltularında mutlu oldular. Etkinlik sonunda Ortopedik Engelliler Eğitim Kültür Ve Dayanışma Derneği Sakarya Şubesi Başkanı Murat Polat kısa bir açıklama yaptı. Başkan POLAT açıklamasında; 10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle düzenlediğimiz etkinlikte bize yardımcı olarak özel çocukların sevinmesine katkı sağlayan Hendek Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Vahdet Çilek'e ve bu etkinlikte emeği geçen kıymetli kuaförler ve berberlere teşekkür ediyorum. Dernek olarak bu tür etkinliklerimiz devam edecektir" Dedi.
 


















Sakarya Hendek Engelliler Haftası Berber Kuaför Hendek Berberler ve kuaförler Odası Özel Eğitim Okulları