Oynanan ruhsuz futbol, hayal kırıklığı yarattı...

TAKİP ET

Bugün sadece futbolcular değil, teknik heyette kötüydü. İlhan hoca Nevşehir Belediyespor maçının aksine Elazığspor maçında oyuna müdahale konusunda kötüydü. Oyuncu değişikliğinde ve oyun sisteminde sınıfta kaldı.

Kötü futbol ve hayal kırıklığı!
Hendekspor, sahasında konuk ettiği Elazığspor karşısında oynadığı kötü futbolla, hayal kırıklığı yarattı.
Maç başlamadan önce her şey güzel başladı. Ramazan ayının ilk gününde Hendek Atatürk Stadyumu tamamen doldu. Maç öncesi Numan Cengiz için yapılan etkinliklerde duygusal anlar yaşandı, taraftarların gözleri doldu. Taraftarlar, Elazığspor maçının Numan Cengiz için kazanılacağını düşünüyordu. Atatürk Stadını dolduran herkes buna inanmıştı. Stadyumu dolduran 7 den 70' e herkes Numan Cengiz için maçın kazanılacağına inanıyordu.
Herkes inanıyordu, fakat sahada oynayan futbolcular inanmıyordu.  Sahada hiç mücadele etmeyen, iki pas yapamayan, ikili mücadelede ayakta duramayan, maç bitsede gidelim havasında olan futbolcular yüzünden Hendekspor, kendi sahasında farklı yenildi.
Elazığspor oynadı, Hendekspor seyretti.
Bugün sadece futbolcular değil, teknik heyette kötüydü. İlhan hoca Nevşehir Belediyespor maçının aksine Elazığspor maçında oyuna müdahale konusunda kötüydü. Oyuncu değişikliğinde ve oyun sisteminde sınıfta kaldı. Özellikle 2-0 mağlup durumdayken oyuna stoper Burak Ziyaattin'i alması ve sahada 3 stoperin aynı anda oynatılması, Elazığspor'u rahatlattı. İlhan hoca yaptığı değişikliler yüzünden tribünlerden tepki aldı. hendekspor taraftarları 70. dakikadan sonra, tribünleri boşaltmaya başladı.
Elazığspor maçının hakemleri çok kötüydü. Fauller ve uzatma dakikaları gösteriminde hatalar yaptılar. Maçın durma dakikaları göz önünde bulundurularak en az 15 dakika uzatma oynanmalıydı. Maalesef ilk yarı 4 ve ikinci yarı 2 dakika uzatma verildi. Gerçi 15 değil 30 dakika uzatma oynansaydı, ya da maç tekrar başlasaydı Hendekspor, maçı kazanamazdı.
Ruhsuz futbol Hendekspor'a yakışmadı!
Numan Cengiz ruhuyla Nevşehir Belediyespor maçını kazanan futbolcular, Elazığspor karşısında ruhsuz bir futbol oynadılar. Oynanan ruhsuz futbol Hendekspor'a yakışmadı!
Hendekspor aldığı farklı mağlubiyet sonrası düşme hattından uzaklaşamadı. Hendekspor bu mağlubiyet sonrası 30 puanla 13.sırada kalırken, Elazığspor puanını 26 yaptı. Elazığspor mağlubiyeti sonrası, Hendekspor için tehlike çanları çalmaya başladı. Çarşamba günü Hendek Atatürk Stadyumunda oynanacak olan Kahtaspor maçının mutlaka kazanılması gerekiyor. 
Maçtan dakikalar...
4. Dakika... Gelişen Elazığ atağında kaleci Mertcan sakatlanma pahasına tehlikeyi önledi ve kısa bir sakatlık geçirdi.  
Dakika 14... Goll... İskender Can penaltı yaptırdı. Topun başına geçen ömer Faruk Sezgin topu filelere gönderdi.( 0-1)
Dakika 20... Gelişen Elazığspor atağında, Elazığspor futbolcuları penaltı bekledi. Hakem oynayın dedi.
Dakika 22 ... Gelişen Hendekspor atağında İbrahim Ethem ortaladı, Ahmet Hakan Şahin dokunamdı ve top kalecide kaldı.
Dakika 23... Elazığspor tehlikeli geldi. Stoper Murat Sipahioğlu topu kornere attı. Kullanılan korner atışı kaleci Mertcan da kaldı...
Dakika 26... Hendekspor etkili geldi.  Kaleci yumrukladı. Boşta kalan topu Elazığspor defansı uzaklaştırdı.
Dakika 28... Goll... Elazığspor farkı 2 ye çıkardı. Yusuf Ensar Poyrazlı attığı golle farkı 2 ye çıkardı. (0-2)
Dakika 40... Elazığspor tehlikeli geldi. Hendekspor defansının uazklaştıramadığı topa kötü vuran Yusuf Ensar topu auta attı.
İlk yarı Elazığspor'un 2-0 lık galibiyetiyle bitti.
Hendekspor 2. yarıya oyuncu değişikliğiyle başladı.  Ahmet Hakan Şahin ve Enes Tok çıktı yerine Mustafa Şalış ile İsmail Ayaz girdi.
Dakika 46... Mustafa Şalışın pası auta çıktı.
Dakika 66... Berkay elle topu filelere gönderdi ve sarı kart gördü.
Dakika 72... Mustafa Şalış sarı kart gördü.
Dakika 73... Oyundan Yavuz Alemdar çıktı ve yerine Burak Ziyaattin girdi.
Dakika 78... Mustafa Şalis 2.sarı karttan kırmızı kart görerek takımın 10 kişi bıraktı.
Dakika 79... Berkay uzaktan vurdu, top auta çıktı.
Dakika 81... Oyundan Burak Balcı çıktı, yerine Emre Kılıç girdi.
Dakika 87...Goll... Burak Ziyaattin penaltı yaptırdı. Topun başına sonradan oyuna giren Feyzullah Şahin Güneş geçti ve topu filelere göndererek farkı 3 e çıkardı. (0-3)
Dakika 90... Oyundan İbrahim Ethem çıktı, yerine Yusuf Kaan girdi. 
 




























Hendek Sakarya Elazığ Hendekspor Sakaryaspor Elazığspor Hendek Atatürk Stadı Numan Cengiz