OTURUM ÜCRETLERİ HENDEKSPOR'A...

TAKİP ET

Belediye başkanı Turgut Babaoğlu'nun yaptırdığı oylama sonunda, oturum ücretleri oy birliğiyle Hendekspor'a bağışlandı.

OTURUM ÜCRETLERİ HENDEKSPOR'A

Hendek Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı, belediye meclis toplantı salonunda yapıldı. Meclis toplantısında 8 gündem maddesi görüşüldü.

Gündem maddelerine geçilmeden, grup sözcüleri söz alarak, gündem dışı konuşma yaptı. MHP grup sözcüsü Hüdaverdi Bahadır yaptığı konuşmada; 29 Ekim kutlamalarını ülkemize yakışır bir şekilde yaptık. 29 Ekim Cumhuriyet bayramımızı kutluyorum. İsrail'in Filistin'e yaptığı zulmü kınıyorum. Hendekspor başkanı olarak yönetim kurulu üyelerimizle aldığımız kararla, tüm meclis üyelerimizi Hendekspor maçlarını seyretmesi için protokol tribününde yerlerini hazırladık. birlik ve beraberliği sağlamak için bu kararı aldık. AK Parti grup sözcüsü ile aldığımız ortak kararla Kasım ayı meclisinin oturum ücretlerini Hendekspor'a bağışladık. Birlik ve beraberlik adına aldığımız bu karar hayırlı olsun, dedi.

Belediye başkanı Turgut Babaoğlu'nun yaptırdığı oylama sonunda, oturum ücretleri oy birliğiyle Hendekspor'a bağışlandı.

hendek belediyesi hendekspor kasım ayı meclis toplantısı 29 ekim cumhuriyet bayramı filistin israil turgut babaoğlu hüdaverdi bahadır protokol oturum ücretleri bağış