ORHAN TOPÇU'NUN TANITIM VE İMZA GÜNÜNE YOĞUN İLGİ!

TAKİP ET

Vatandaşlar, iş ve siyaset dünyası, gazeteci yazar Orhan Topçu'yu imza gününde yanlız bırakmadı. 

TANITIM VE İMZA GÜNÜNE YOĞUN İLGİ

Gazeteci yazar Orhan Topçu'nun "Bütün mücadelemiz güzel bir HENDEK için" isimli kitabının imza günü ve tanıtım programına yoğun ilgi vardı. Vatandaşlar, iş ve siyaset dünyası, gazeteci yazar Orhan Topçu'yu imza gününde yanlız bırakmadı. 

İmza günü ve tanıtım Programına; Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Milletvekilleri Ali İnci ve Lütfi Bayraktar, Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Yenilmez, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Akyazı Belediye Başkanı, Bilal Soykan, Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Hendek Belediye Başkan Yardımcıları; Hüdaverdi Bahadır ve Hızır Çağrı Güngör, Akyazı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak, Erenler Belediyesi Özel Kalem Müdürü Bekir Yıldız, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, CHP Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, İyi Parti Hendek İlçe Başkanı Fatih Bayındır, YRP Hendek İlçe Başkanı Sedat Yalçın, Gelecek Partisi Hendek İlçe Başkanı Musa Akıcı, AK Parti Sakarya İl Başkan Yardımcısı İrfan Püsküllü, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çekiççioğlu, Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel, Hendek Kızılay Şubesi başkanı Aydın Birinci, Hendek KSS Kop. başkanı Sedat Demirel, 14 Nolu Kamyoncular Koop. Başkanı Hasan Ayar, Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı ve muhtarlar, Sunmanlar Dayanışma Derneği başkanı Fatih Sunman, AK Parti Hendek Belediye Başkan Aday Adayı Ali Kemal Sofu, İYİ Parti Belediye Başkan Aday Adayı Resül Gümrük, İş Dünyasının önemli isimleri STK Temsilcileri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

10 KASIM

Halk Şairi Dursun Yelken’in sunduğu program; saygı duruşu ve İstiklal marşı okunmasıyla başladı. Programın sunucusu Dursun Yelken 10 Kasım'ı anlatan şiir okudu. Daha sonra gazeteci yazar Orhan Topçu'yu anlatan Dursun Yelken, kürsüye Orhan Topçu'yu çağırdı.

TOPÇU DUYGULANDI

Kürsüye gelen TOPÇU, kitabı hakkında bilgiler verirken, duygusal anlar yaşadı. Orhan Topçu, merhum abisi Ayhan Topçu'dan bahsederken, çok duygulandı ve gözleri yaşardı. Orhan Topçu, konuşmasının sonunda programa katılan katılımcılara teşekkür etti.

BAŞKAN YÜCE YAZMAK ZOR İŞTİR, DEDİ VE SAKARYA ŞİİRİNİ OKUDU

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'ye Plaket Takdimi yapıldı Ekrem Yüce, kitabın ve okumanın hayatımızdaki öneminden bahseden bir konuşma yaptı. Başkan YÜCE, konuşmak kolay, yazmak zor iştir, dedi ve gazeteci yazar Orhan Topçu'yu tebrik etti.

Başkan Yüce konuşmasını Sakarya Şiirini okuyarak bitirdi. Başkan Yüce okuduğu Sakarya Türküsü şiiriyle büyük alkış aldı. Başkan YÜCE, Sakarya şiirini okurken adeta kendinden geçti.

Daha sonra kürsüye gelen Sakarya milletvekilleri Ali İnci ve Lütfi Bayraktar, kısa konuşmalar yaptı. İnci ve Bayraktar, Sakarya için yaptıkları hizmet çalışmalarını anlattı.

Belediye başkanları; Turgut Babaoğlu, Bilal Soykan, Güven Övün ve Orhan Yıldırım, aldıkları plaket sonrası, birer selamlama konuşması yaptı.

Yapılan protokol konuşmalarının ardından plaket törenine geçildi. Gazeteci yazar Orhan Topçu, kitabına destek veren katılımcılara, plaket takdim etti. Plaket töreni sonrası gazeteci yazar Orhan Topçu, programa katılan konukların kitaplarını imzaladı.

 










































hendek bütün mücadelemiz güzel bir hendek için imza günü tanıtım programı 10 kasım şair dursun yelken ali inci lütfi bayraktar turgut babaoğlu akyazı belediye başkanı bilal soykan güven övün orhan yıldırım akyazı karapürçek pamukova erenler irfan püsküllü