Önce İnci, sonra Püsküllü, şimdi de Babaoğlu...

TAKİP ET

Bugün sırada Ali İnci'nin başlatıp da yapmadığı ancak İrfan Püsküllü ve Turgut Babaoğlu'nun da söz verip yapmadığı, bir kere bile gündeme gelmeyen, unutulan, unutturulmaya çalışılan "KEMALİYE MAHALLESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ" var.

ÖNCE İNCİ, SONRA PÜSKÜLLÜ, ŞİMDİ DE BABAOĞLU...
Eski başkanların ve yeni başkanın söz verip yapmadığı
, ancak ne hikmetse gündeme bile getirilmek istenmeyen sözleri bir bir hatırlatmayı Hendek halkına karşı önemli bir görev olarak görüyoruz. 
Çünkü kişiye göre değil Hendek’e göre haber yaparak toplumu gerçeklerle bilgilendirmenin önemini biliyoruz. 
Bugün sırada Ali İnci’nin başlatıp da yapmadığı ancak İrfan Püsküllü ve Turgut Babaoğlu'nun da söz verip yapmadığı, bir kere bile gündeme gelmeyen, unutulan, unutturulmaya çalışılan "KEMALİYE MAHALLESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ" var.
KEMALİYE MAHALLESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ
Dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı yayın bağlantısıyla, Hendek Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan, Kemaliye Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesinde ilk kazma 10-11- 2013 tarihinde vuruldu.
Ali İnci kemaliye'de kazmayı vurduktan sonra belediye başkanlığını İrfan Püsküllü'ye devretti. Hendek'te 4 yıl başkanlık yapan İrfan Püsküllü de Kemaliye sorununu çözemedi. İrfan başkan zamanında Kemaliye Komisyonu kuruldu. Yeni proje hazırlandı, fakat Kemaliye'de maket hazırlamaktan öteye gidilmedi.
Yeni başkan Turgut Babaoğlu, Kemaliye mahallesindeki sorunu çözeceğini seçim meydanlarında söyledi. Mahalle halkına söz verdi. Mahalle halkıda kendisine oy verdi. Turgut Babaoğlu belediye başkanlığı koltuğunda 3. yılını doldurdu, fakat Kemaliye konusunda bir çözüm üretmedi. Başkan Turgut Babaoğlu'nun Kemaliye halkına verdiği sözünü tutması için 1,5 yılı kaldı.
Kemaliye Mahallesi, Ali İnci tarafından Hendek şehrinin kalbine saplanmış bir bıçaktır. Bu bıçağı İrfan Püsküllü çıkartamadı. Yeni başkan Turgut Babaoğlu da 3 yıldır çıkartmak için bir operasyon yapmadı. Kemaliye mahallesi halkı 9 yıldır perişan ve tedirgin bir halde çözüm bekliyor.


 

sakarya hendek hendek belediyesi kemaliye ali inci kentsel dönüşüm irfan püsküllü turgut babaoğlu başbakan recep tayyip erdoğan çevre ve şehircilik bakanlığı dönüşüm