Okul yıkım kararı arkasında Fetöcüler mi var?

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli FETÖ konusunda çok hassas davranıyor. Okul yıkım kararının arkasındaki FETÖCÜLER varsa, bunların tespit edilip, gereğinin yapılması gerekir. Cumhuriyet Savcılarının bu iddialarla ilgili harekete geçip, gerekli soruşturmaları başlatmalıdır

AK Parti Grup Sözcüsü Hamit Canlı Eylül Ayı Meclis Toplantısında gündem dışı söz alarak, konuşma yaptı. 

Bu konuşmayla ilgili bir cümle kursak, "AK Parti Grup Sözcüsü Hamit Canlı bir konuştu, pir konuştu!" Diye cümle kurarız.

Hamit Canlı'nın konuşmasında kullandığı cümleler için, " Bir deli kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış" Deyimini kullansak az gelir!

Hamit Canlı konuşmasında, yıkım kararına ulaştık. Yıkım kararında binanın eski yapı olduğundan dolayı yıkılacağı yazıyor. Bu okulun yıkılmasını siz istemiyorsunuz, biz istemiyoruz, AK Parti ve MHP İlçe Başkanları ve Cumhur ittifakı olarak istemiyoruz. İstememize rağmen bu yıkım kararı çıkıyor. Bu yıkım kararının arkasında paralel yapı olduğu yönünde bir söylem, bir fikir ortaya çıkıyor, diye konuşarak, yıkım kararı arkasında FETÖCÜLERİN olduğunu ima etti.

Bu konuşmayı duyanlar birbirine okul yıkım kararını aldıran eğitim camiasındaki bu FETÖCÜLER kim? 

Yıkım kararı için uğraşan FETÖCÜLERE destek veren siyasetçiler kim?

Yıkım kararı için FETÖCÜLERE destek veren bürokratlar kim?

AK Parti Grup Sözcüsü Hamit Canlı'nın konuşması sonrası kamuoyu bu soruların cevaplarını arıyor. Bu soruların cevapları ivedilikle bulunmalıdır, çünkü Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli FETÖ konusunda çok hassas davranıyor. Okul yıkım kararının arkasındaki FETÖCÜLER varsa, bunların tespit edilip, gereğinin yapılması gerekir. Cumhuriyet Savcılarının bu iddialarla ilgili harekete geçip, gerekli soruşturmaları başlatmalıdır. Eğitim camiasında, bürokratlar ve siyasetçiler içinde FETÖ ile adı yaynyana koyulmayacak çok değerli isimler var. Bu isimleri töhmet altından kurtarma adına Hamit Canlı'nın bu açıklamasıyla ilgili gereken yapılmalıdır.

Hamit Canlı cevaplanmak üzere Başkan Babaoğluna 5 soru sordu. Sorular ve cevaplar hakkında haberlerimiz devame edecektir. Hendek Gerçek Haberi takip etmeye devam edin.

 

Sakarya Hendek İlçe milli eğitim müdürlüğü il milli eğitim müdürlüğü hendek belediyesi Ak parti Mhp Cumhur ittifakı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Devlet Bahçeli Hendek Cumhuriyet Başsavcısı adalet Hendek Lisesi yıkım kararı