Öfkeli kalabalık belediye binasına yürüdü!

TAKİP ET

Velilerin belediye binasındaki öfkeli davranışlarını belediye başkan yardımcısı seyrederken, duruma özel kalem müdürü müdahale etti. Biri odasına kaçtı! Diğeri ise cesurca belediye başkanını savundu! 

ÖFKELİ KALABALIK BELEDİYE BİNASINDA!

Hendek Anadolu Lisesi Öğrenci velileri okul bahçesindeki toplantıdan sonra kalabalık bir şekilde belediye binasına doğru yürüdüler.

Hendek Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Erol Çetinkala ve öğrenci velileri belediye başkanı Turgut Babaoğlu ile görüşmek için belediye binasına geldi. Çok sayıda veli kalabalık bir şekilde belediye binasına başkan Babaoğlu ile görüşmek için geldi.

BAŞKAN BABAOĞLU BOLU'DA...

Öğrenci velilerine Başkan Babaoğlu'nun Hendek dışında olduğu söylendi. Yapılan bu açıklamaya veliler büyük tepki gösterdi. Öğrenci velileri yıkım kararının arkasında Başkan Babaoğlu'nun olduğunu düşünüyor!

Turgut Babaoğlu'nun özel kalem müdürü Mehmet Bayraklı, belediyede yaşanan olayı usta manevrayla kazasız belasız atlattı!

Mehmet Bayraklı öfkeli kalabalığı belediyenin içinde görünce telaşlanmadı. Okul Aile Birliği Başkanı Erol Çetinkala'yı görüşmek için odasına davet etti. Özel kalem müdürü Bayraklı, şehir dışında bulunan başkan Babaoğlu ile okul aile birliği başkanı Çetinkala'yı telefonla görüştürdü. Başkan Babaoğlu döner dönmez kendileriyle görüşeceğini ve yapabileceği bir şey varsa elinden geleni yapacağını, okul aile birliği başkanı Erol Çetinkala'ya söyledi.

Telefon görüşmesi sonrası velilere açıklamada bulunan başkan Çetinkala, velilerin belediye binasından olaysız bir şekilde ayrılmalarını sağladı.

BAŞKAN YARDIMCISI ODASINA KAÇTI. ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ BAŞKAN BABAOĞLUNU SAVUNDU!

Velilerin belediye binasındaki öfkeli davranışlarını belediye başkan yardımcısı seyrederken, duruma özel kalem müdürü müdahale etti.

Binada bulunan velilerin öfkesinden korkan başkan yardımcısı odasına çekilirken, özel kalem müdürü Bayraklı, velilerin öfkesini dindirdi.

Velilerin öfkesinden odasına kaçan belediye başkan yardımcısının yaptığı bu davranışla, özel kalem müdürünün sorunu çözmek için verdiği uğraş, uzun süre unutulmayacak!

Biri odasına kaçtı! Diğeri ise cesurca belediye başkanını savundu! 














Sakarya Hendek belediye okul yıkım yıkım kararı Hendek belediyesi Hendek Anadolu Lisesi Turgut Babaoğlu