Numan Cengiz ruhuyla...

TAKİP ET

Nevşehir galibiyetinde Numan Cengiz etkisi büyük. Numan Cengiz ismi etrafında bütünleşen yönetim, teknik heyet ve futbolcular, güçlü Nevşehir Belediyespor karşısında 3 puanı, 3 golle aldı. Bugün sahada görev yapan futbolcuların hepsi, Numan Cengiz için oynadı.

Hendekspor, Numan Cengiz ruhuyla oynadı...
Hendekspor, ligin güçlü ekiplerinden Nevşehir Belediyespor'u Kayseri de oynanan  maçta 3-0 yenerek, düşme hattından bir adım uzaklaştı.
Nevşehir galibiyetinde Numan Cengiz etkisi büyük. Numan Cengiz ismi etrafında bütünleşen yönetim, teknik heyet ve futbolcular, güçlü Nevşehir Belediyespor karşısında 3 puanı, 3 golle aldı. Bugün sahada görev yapan futbolcuların hepsi, Numan Cengiz için oynadı.
Hendekspor kadrosundaki değişiklikler dikkat çekti. Uzun bir aradan sonra Burak Balcı ilk 11 de sahaya çıktı. Burak Balcı bugün iyi oynayarak, verilen forma şansını iyi kullandı.
Yavuz Alemdar da oynadığı futbolla eski gücüne kavuştuğunu göstermeye başladı. Yavuz Alemdar da kendine verilen şansı iyi kullandı.
Enes Tok da bugün iyiler arasındaydı. Enes Tok, her geçen gün oynadığı futbolun üstüne koyuyor.
Defansımız bugün hiç hata yapmadı. Nevşehir Belediyespor'un baskı kurduğu dakikalarda, Stoperlerimiz Sabri ve Murat Sipahioğlu, yaptıkları kritik müdahalelerle, Nevşehir forvetine gol şansı vermedi. Kaleci Mertcan Babat, kalede güven veriyor. Bülent'den aldığı formayı kolay kolay bırakmaz. Bugünde kritik kurtarışlarıyla kalede güven verdi. Özellikle yan toplarda kaptan Bülent'e göre çok başarılı. 
Nevşehir Belediyespor karşısında orta saha ve forvet hattımızda iyiydi. Kısaca bugün Hendekspor takım olarak çok iyiydi. İlhan hoca ve ekibide bugünkü kadro tercihi ve oyun sistemiyle alınan galibiyette büyük pay sahibi oldu. Nevşehir galibiyetiyle Sancaktepe'de bırakılan 2 puan, telafi edildi. 
Hendekspor ilk yarıyı, 16. dakikada Ahmet Hakan Şahin ve 40. dakikada Berkay'ın ayağından kazandığı gollerle 2-0 önde kapadı.
Maçın 2. yarısında iyi oynayan Hendekspor 77. dakikada Mustafa Şalışın ayağından kazandığı golle durumu 3-0 yaptı ve sahadan bu skorla ayrılarak puanını 30 yaptı.
Nevşehir Belediyespor: 0
Numan Cengiz: 3
Stad: Kayseri Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Saha

Hakemler: Mustafa Hakan Belder, Ömer Yüzer, Yunus Yıldız
Nevşehir Belediyespor: Ebrar Yiğit Aydın, Kadir, Arif Çılak (Uğur Uğur), Yıldıray Koçal (Emre Kars), Niyazi Çolak, Abdullah Karmil, Hüseyin Civelek, Malik Karaahmet (Mustafa Çalışkan), Samet Dağlı (Batuhan Kara), Aykut Sarıdoğan, Ömer Gür (Furkan Yılgın)
Teknik Sorumlu: Cüneyt Tiryaki
Hendekspor: Numan Cengiz, Numan Cengiz, Numan Cengiz(Numan Cengiz) Numan Cengiz (Numan Cengiz) Numan Cengiz, Numan Cengiz(Numan Cengiz) Numan Cengiz, Numan Cengiz, Numan Cengiz, Numan Cengiz, Numan Cengiz,
Teknik Sorumlu: Numan Cengiz

Goller: Dk 16 Numan Cengiz, Dk 40 Numan Cengiz, Dk 77 Numan Cengiz
Kırmızı Kart: Dk 79 Abdullah Karmil (Nevşehir Belediyespor)

sakarya hendek sakaryaspor hendekspor 3.lig 1.grup puan durumu fikstür tff numan cengiz kayseri atatürk nevşehir belediyespor nevşehir belediyespor hendekspor maçı