Nihat Bayraktar'la yola devam kararı!

TAKİP ET

Başkan Nihat Bayraktar konuşmasının son bölümünde belediye hizmetlerindeki aksaklıklar ve söz verilip yapılmayan projeler hakkında belediye başkanı Turgut Babaoğlu'na ve içme suyu konusunda SASKİ'ye fena yüklendi.

HENDEK CHP NİHAT BAYRAKTAR'LA YOLA DEVAM KARARI ALDI

CHP Hendek İlçesi Olağan KongresiHendek Belediyesi Ticaret Merkezi Konferans salonunda gerçekleşti. Tek listeyle yapılan Olağan Kongreye yoğun katılım oldu. CHP Hendek İlçesi Olağan Kongreye; CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, Sakarya Milletvekili Ayça Taşkent, CHP Sakarya İl Başkanı Cengiz Çiçek, CHP İl Kadın kolları başkanı Azize Çeroğlu, CHP Milletvekili Adayları, CHP İlçe Başkanları, Millet İttifakının İlçe Başkanları, Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı, STK Başkan ve Temsilcileri, ve çok sayıda partili katıldı.

CHP İlçe Başkanı Nihat Bayraktar, Olağan Kongreye katılan misafirleri kapıda karşılayarak, hoş geldiniz dedi.

DİVAN BAŞKANI İSTANBUL MİLLETVEKİLİ ÖZGÜR KARABAT OLDU

Kongreye başlamadan önce kongreyi sevk ve idare etmesi için Divan Kurulu oluşturuldu. Oluşturulan Divan Kurulunun  Başkanlığına İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, Katip üyelikleri ise Mustafa Sağır ve Aykut Süt seçildi.

Divan Başkanlığına seçilen İstanbul milletvekili Özgür Karabat, gündemi okuyarak, gündem maddelerine geçti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Mali ve Faaliyet Raporların okunarak oylandı.

Raporların okunmasının ardından Sakarya CHP Milletvekili Ayça Taşkent, kürsüye gelerek, kısa bir konuşma yaptı. Milletvekili Taşkent, mikrofonda konuşmayı pek sevmediğini, kongrelerin bir an önce tamamlanarak sahaya inilmesi gerektiğini vurguladı. Milletvekili Taşkent konuşmasını, Hendek İlçesi CHP Kongrenin hayırlı olmasını temenni ederek, bitirdi.

Gazeteci Özgür Arık ve İl Başkanı adayı Kamil Özkan delege sayısının %10 onayıyla konuşmak için kürsüye geldiler. Özgür Arık, AK Parti ve MHP'yi eleştirdi. Gazeteci Özgür Arık, yaptığı sert konuşmada, CHP'nide eleştirdi. Özgür Arık konuşurken salonda sataşmalar oldu. Gazeteci Özgür Arık, divan başkanının müdahalesine rağmen konuşmasını bitirdi.

CHP İl Başkanı Cengiz Çiçek’te kısa bir konuşma yaparak Kongrenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kürsüye son olarak CHP Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar geldi.  CHP Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar, konuşmasının başında, ilçe örgütü olarak yaptıkları çalışmalar hakkında kongre delegelerine bilgiler verdi.

Başkan Nihat Bayraktar konuşmasının son bölümünde belediye hizmetlerindeki aksaklıklar ve söz verilip yapılmayan projeler hakkında belediye başkanı Turgut Babaoğlu'na ve içme suyu konusunda SASKİ'ye fena yüklendi. Nihat Bayraktar'ın konuşması, haberin videosunda

Konuşmaların ardından, Divan kurulu görevini tamamladı ve  seçime geçildi. Kongrede tek liste ile seçime geçildi.  İlçe Başkanı Nihat Bayraktar delegelerin oylarıyla, güven tazeledi.

 


hendek chp olağan kongre istanbul milletvekili özgür karabat sakarya milletvekili Ayça Taşkent nihat bayraktar ak parti mhp chp il başkanlığı