NİHAT BAYRAKTAR'DAN, YEŞİLYURT'TA ESNAF VE VATANDAŞ ZİYARETİ

TAKİP ET

CHP Hendek Belediye Başkan Adayı Nihat Bayraktar, Yeşilyurt mahallesinde esnaf ve vatandaşlar ile sohbet edip, sorunların çözümüyle ilgili fikir alış verişinde bulundu.

NİHAT BAYRAKTAR, YEŞİLYURT'TA ESNAF VE VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ

CHP Hendek Belediye Başkan Adayı Nihat Bayraktar Yeşilyurt Mahallesinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

CHP Hendek Belediye Başkan Adayı Nihat Bayraktar, Yeşilyurt mahallesinde esnaf ve vatandaşlar ile sohbet edip, sorunların çözümüyle ilgili fikir alış verişinde bulundu. Belediye başkan adayı Nihat Bayrak, Yeşilyurt ziyareti sonrası basın açıklaması yaptı. Başkan adayı BAYRAKTAR, Hendek’te Mahalle sakinlerinin en büyük sorunu her yerde olduğu gibi ara yollar, dedi.

CHP Hendek Belediye Başkan Adayı Nihat Bayraktar "Yeşilyurt mahallesi sakinleri ve esnafımızla biraradayız. İlçemizin en büyük mahallesi olan Yeşilyurt mahallesi artık doğalgaz, küçük sanayi sitesi, çay bahçesi ve kadınlarımıza yönelik Meslek edinme Atölyeleri istiyor. Çevre köylere yakınlığı ve lokasyon olarak merkezi bir konumda olan Yeşilyurt bu hizmetlerin hepsini hakediyor, dedi.

Belediye başkan adayı Nihat Bayraktar, "Bizim projelerimizde Kadın istihdamı önemli bir yer tutuyor, her yerde karşılaştığımız ara yolların sorunu, ivedilikle çözeceğiz. Gençlerimiz için spor kompleksleri oluşturarak onları kötü alışkanlıklardan uzaklaştıracağız.
Şimdi olduğu gibi her zaman sizlerle bir araya gelerek, sorun ve önerilenizi dinleyerek, çözümler üreteceğiz. Büyüterek devam ettiğimiz bu gönül ve dostluk bağlarımız ile hep birlikte başaracağız" dedi.






















hendek belediyesi başkan adayı chp nihat bayraktar hendek doğalgaz hendek küçük sanayi sitesi esnafları çay bahçesi meslek edinme atölyeleri kadın istihdamı spor kopmlekleri gündem güncel son dakika