Ne güzelsin Hendek

TAKİP ET

plaket törenine Kaymakam Halil İbrahim Acır, Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, CHP İlçe Başkanı Nihat Bayraktar, MHP İlçe Yönetimi ve Meclis Üyeleri, Yeniden Refah Partisi ilçe Başkanı Faruk Özgür, Gelecek Partisi ilçe Başkanı Musa Akıcı, Deva Partisi eski ilçe başkanı FATİH GÜDÜ, STK Temsilcileri, Kooperatif Başkanları, Muhtarlar, Oda Başkanları, İş adamları, Esnaflar ve hayırsever vatandaşlar katıldı.

Kızılay- Hendek Belediyesi Erkan Albayrakoğlu Aşevinde Plaket Töreni
Hendek’te 4 ay önce faaliyete geçen Kızılay- Hendek Belediyesi Erkan Albayrakoğlu Aşevi’ne yardım ve destek verenlere plaket töreni düzenlendi.
Kızılay- Hendek Belediyesi Erkan Albayrakoğlu Aşevinde düzenlenen plaket törenine Kaymakam Halil İbrahim Acır, Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, CHP İlçe Başkanı Nihat Bayraktar, MHP İlçe Yönetimi ve Meclis Üyeleri, Yeniden Refah Partisi ilçe Başkanı Faruk Özgür, Gelecek Partisi ilçe Başkanı Musa Akıcı, Deva Partisi eski ilçe başkanı FATİH GÜDÜ, STK Temsilcileri, Kooperatif Başkanları, Muhtarlar, Oda Başkanları, İş adamları, Esnaflar ve hayırsever vatandaşlar katıldı.
Plaket töreni öncesi Kızılay Hendek Koordinatörü Sami Bağdatlı Kızılay- Hendek Belediyesi- Erkan Albayrakoğlu Aşevinin 4 aylık yaptığı hizmetler ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
KOORDİNATÖR SAMİ BAĞDATLI: NE GÜZELSİN HENDEK...
Kızılay Hendek Şube Başkanı Sami Bağdatlı plaket töreni öncesi yaptığı konuşmada “Hendek’te 4 ay önce faaliyete geçen Aşevimizin bugünlere gelmesinde bize her türlü desteği veren Kaymakam Halil İbrahim Acır’a, Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu’na, Aşevi yerinin tahsisini sağlayan iş adamımız Erkan Albayrakoğlu’na, STK ve Oda Başkanlarımıza, Siyasi Parti Temsilcilerine, Sanayicilerimize, hayırsever halkımıza teşekkür ediyorum. Kaymakam beyin yanına bu konuyla ilk gittiğimizde, kendisinden olur istedik. Kendileri sağolsunlar bize, halka hizmet konusunda her zaman yanınızdayız, diye olur verdiler. Kaymakam beye teşekkür ederim. Belediye başkanımız sayın Turgut Babaoğlu da bu konuda ne gerekiyorsa yaparız dedi. Ekipman, araç, gereç, şoför ne gerekirse temin ederim dedi. Biliyorsunuz bunlar çok önemli giderler, çünkü maaş ve sigortalar var. Bize yardımcı olduğu için belediye başkanımıza minnettarım. Çok değerli bağışçı abim Erkan Albayrakoğlu bu tesisi bize kazandırdı. hazır izindeyken böyle bir program yapalım dedik. Kendisinden Allah razı olsun. Çok değerli siyasi parti temsilcilerimizle iyi bir uyum sağladık. Kendileri bize siyasi bir menfaat beklemeden yardım ettiler. Benim yanımda aslanlar gibi durdular, kendilerine teşekkür ederim. Çok değerli Oda başkanlarım abilerim, Organizedeki fabrika sahipleri hep yanımızda oldular. Nasıl yanımızda oldular? Onuda anlatayım. Ayda 35-40 bin TL gideri olan ve günde 500 kişiye aş veren bir işletme işletiyoruz. İnanın her ay hiç sekteye uğramadan bu iş gidiyor. Tam 5 ay oldu, daha aksama yok. Pandemi dolayısıyla lokantamızı açmadık. Onuda inşallah açacağız. İşte bu yüzden sizlere teşekkür ederim. Kızılay 4 ayda ne yaptı? kısaca onuda açıklayayım. Kızılay 4 ayda: 1500 kişiye gıda kolisi, 1100 kişiye kıyma konserve, 1100 kişiye kuşbaşı konserve, 200 aileye nakdi yardım, sıcak yemek olarak da 4 ay içerisinde 50.000 kişinin evlerine girdik. Giyim olarak 400 aileye giyim yardımında bulunduk. Aşevimiz 250 kurum, kuruluşlardannakdi yardım aldık. Kan bağışı olarak da Nisan, Mayıs, Haziran ve Temmuz ayında toplamda 1500 ünite kan bağışı aldık. Bizim Kızılayın sloganı "Ne güzelsin Hendek" olduğu için ben de ne güzelsin Hendek diyorum." Dedi.
BAŞKAN BABAOĞLU: MARİFET İLTİFATA TABİDİR...
Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu yaptığı konuşmada “ Derneklerin ve Spor kulüplerinin de dahil olmak üzere bu birlikteliğin sağlanması adına vesile ve örnek olabilir. Bu bizim için o noktada önemli. Aşevi konusuna dönecek olursak marifet iltifata tabidir sözü bu ödül töreni için söylenebilecek sözlerden birisi. Bizim inancımıza göre sağ elin verdiğini sol elin bilmemesi lazım, buna inanıyoruz. Ama örnek olması açısından, insanları teşvik etmesi açısından da, neler yapılabildiğini, nelerin yapılabileceğini göstermek adına da bence artık biraz teşhir edilmesi gerekiyor. Nasıl ki kötülükleri de yada toplumda işlenen suçların zaman zaman cezaların örnek olması açısından aşikar söylenmesi gerekiyorsa, başarının da, iyiliklerinde, hayırlarında, bana göre söylenmesi gereken durum. Çünkü uzaklaştığımız bir durum. Bu ödül töreni yerinde olmuş bir durumdur. Bu hayır kurumunun işletmesinde ve hayata geçmesinde katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Kızılay’ın marka değerini yükseltmeye çalışıyoruz. Hendek Belediyesi olarak bunları dünde, bugünde yapıyoruz, yarında yapacağız.  Bu geleneklerimizden birisidir. Şimdi ise bu çatı altında yapılması bizi de mutlu etmiştir” diyerek hayırsever herkese teşekkür etti.
KAYMAKAM HALİL İBRAHİM ACIR, HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR ETTİ.
Kaymakam Halil İbrahim Acır’da yaptığı konuşmasında “Şube Müdürümüzün gayretli çalışması beni Hendek’in fahri bir hemşerisi olarak çok memnun etti. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu güzel eserin, bu güzel hizmetlerin oluşmasında emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bu güzel hizmetlerin artarak devam etmesini temenni ediyor hepinize sevgiler saygılar sunuyorum” Dedi.
Konuşmaların ardından Kızılay- Hendek Belediyesi Erkan Albayrakoğlu Aşevine katkı ve destek bulunan Hayırseverlere Plaket takdimi edildi ve program sona erdi.
Program sonrası Kızılay- Hendek Belediyesi Erkan Albayrakoğlu Aşevinde misafirlere ikramlarda bulunuldu.









































hendek kızılay hendek belediyesi aşevi i̇lçe kaymakamlık belediye esnaf odaları siyasi partiler turgut babaoğlu mhp chp ak parti yeniden refah partisi gelecek partisi deva partisi plaket tören ne güzelsin hendek