Muhtarlarımız Şehrin Nabzı Programında konuşuyor!

TAKİP ET

Bu akşam saat. 21: 00'de SAKARYADAN WEP TV' de Şehrin Nabzı programında; İkramiye mahalle muhtarı Fevzi ÖRS ile Çiftlik mahalle muhtarı Serkan AKDENİZ, Gazeteci yazar Orhan Topçu'nun konuğu olacak.

BU AKŞAM İKRAMİYE VE ÇİFTLİK MAHALLE MUHTARLARI KONUK OLUYOR

Her Perşembe günü saat: 21: 00' de Gazeteci yazar Orhan Topçu'nun moderatörlüğünde, SAKARYADAN WEP TV' de canlı olarak yayınlan "ŞEHRİN NABZI" programında, muhtarlarımızı konuk etmeye devam ediyoruz.

Bu akşam saat. 21: 00'de SAKARYADAN WEP TV' de Şehrin Nabzı programında, İkramiye mahalle muhtarı Fevzi ÖRS ile Çiftlik mahalle muhtarı Serkan AKDENİZ, Gazeteci yazar Orhan Topçu'nun konuğu olacak.

Muhtarlarımızla, mahallelerine yapılan hizmetleri, yapılmayan hizmetleri, Saski, Sedaş, Türk Telekom gibi kurumlarla ilişkilerini, Büyükşehir ve Hendek Belediyesi hizmetlerini konuşacağız.

İzleyicilerimiz, mesaj yazarak düşüncelerini belirtip, soru sorabilirler. Sakaryadan Wep Tv yi izlemeye devam edin. İzlerken de paylaşım yapmayı unutmayın!


sakarya sakaryadan wep tv wep tv şehrin nabzı çiftlik mahallesi ikramiye mahallesi muhtar fevzi örs muhtar serkan akdeniz sedaş saski türk telekom moderatör gazeteci yazar orhan topçu