MUHTARLARA BİR DOKUN, BİN AH İŞİT -2-

TAKİP ET

Muhtar Süleyman Arslanoğlu, insanların yüzüne bakamıyorum. Akpınar mahalle muhtarı Ogün Gülmez, başınızı ağartıyoruz. Hüseyinşeyh mahalle muhtarı Şükrüye Tatarhan, Telekom yıkılan 2 direği yapamıyor...

AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, "2023'e Doğru Şehir Buluşmaları” kapsamında, muhtarlar derneğini ziyaret etti. Muhtarlar yaşadıkları sorunları, milletvekili Müfit Aydın’a ileterek, çözümü konusunda yardım istedi.

MUHTAR ARSLANOĞLU; ÇAMURDAN YOLDA YÜRÜYEMİYORUZ...

Kadifekale mahalle muhtarı Süleyman Arslanoğlu söz alarak, mahallesinde yaşanan yol sıkıntısını anlattı. Muhtar Süleyman Arslanoğlu, insanların yüzüne bakamıyorum. Yazın minare boyu toz yüzünden insanlar kapı pencere açamıyor. Kışın ise çamurdan yolda yürüyemiyoruz. Başkanım sizde biliyorsunuz, bir hayırsever vatandaşımız bu yolun menfezlerin, genişlemesini ve altyaısını tamamen yaptı. Sadece asfalt dökülecek, dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Av. Hasan Serdar Baykal: Bu yol belediyemizin yapması gereken bir yol. Bu konuyu belediyemize aktardık. Başkan bey imkanlar dahilinde asfalt, değilse stabilize şekilde programa alınacağını söyledi. Başkan beyle Sümbüllü ziyareti yaparken sizide ziyaret ederiz ve yerinde inceleriz, dedi.

AKPINAR MAHALLESİNİN VOLTAJI DÜŞÜK!

Akpınar mahalle muhtarı Ogün Gülmez söz alarak konuştu. Muhtar Ogün Gülmez; sayın vekilim hoş geldiniz! Sn vekilim gönül isterdiki sizleri burada güzelce ağırlayalım, sizin başınızı ağırtmayalım. Ben 3 yıldır muhtarım. kendi oy verdiğimiz vekillerimizi göremedik ve sizi bulduk. Kusura bakmayın size de içimizi döküyoruz. Akpınar mahallesi merkez mahalle olmasına rağmen elektirik sıkıntısı yaşıyor. Mahallemizde voltaj düşüklüğü sıkıntısı yaşanıyor. Birde Marmara bölgesinin en büyük kadın cezaevi mahallemizde bulunuyor. Buna rağmen voltaj sorunu çözülemiyor. Sedaş özelleştiğinden beri elektirik hatlarımıza yatırım yapmadı. 2018 yılından beri bu soruna bir çare bulunamadı. bu sorunun çözümüne yardımcı olursanız seviniriz, dedi.

BU HİZMETLERİ ALMANLAR MI YAPACAK?

AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, bu konulara ilçe başkanımız vakıf. Ben buraya telefon numaramı bırakıyorum, gidince bu konuların takipçisi olacağım. Muhtarlarımızın sorunlarını çözmeye mecburuz. Bu hizmetleri yapmaya mecburuz. Biz yapmazsak kim yapacak? Almanlar m yoksa Fransızlar mı yapacak? Elbetteki biz yapacağız. Türkiye eski Türkiye değil. Türkiye çok güçlü bir ülke oldu. IMF'ye el açan ülkeden, gel sana borç verelim diyen bir ülke haline geldik. Bu hizmetler bütçe ile olur. Allaha şükürler bu hizmetleri yapacak bütçemizde gücümüzde var, dedi.

TELEKOM, YIKILAN İKİ DİREĞİ YAPAMIYOR!

Hüseyinşeyh mahalle muhtarı Şükrüye Tatarhan söz alarak konuştu. Muhtar Şükrüye Tatarhan: Sayın vekilim benim mahallemde uzun zamandır Telekom sıkıntıları yaşanıyor. Mahallemizde internet yok, çocuklarımız ders yapamıyor. Mahallemde 2 direk yıkıldı, fakat Telekoma bildirmeme rağmen hala yapılmadı. Şikayetlerimizi telekoma iletiyoruz, fakat ilgilenen yok. Yıkılan 2 direği yapamayan telekomla uğraşıyoruz. Bize telekom konusunda yardımcı olun, dedi.

Milletvekili Müfit Aydın: Sedaş ve Telekom konusunda başkanımıza not aldırdım. İnternet çocuklarımızın ders çalışması için çok önemli. İlçe başkanımız notlarını aldı ve bu konularla ilgilenecek, dedi.

 

Sakarya Hendek Bursa Ak Parti Milletvekili Müfit Aydın 2023 şehir buluşmaları 2023 seçimleri Cumhurbaşkanı Erdoğan Sedaş türk telekom sakarya i̇l müdürlüğü ptt belediye hendek belediyesi büyükşehir belediye