MUHTARLAR SEÇİMİNİ YAPTI!

TAKİP ET

Açılan zarflardan Sarıdede Mahallesi Muhtarı Mustafa Semiz 48 oy, Akarca Mahallesi Muhtarı Hamdi Turna 46 oy, Kocaahmetler Mahallesi Muhtarı Osman Şahin 9 oy alırken, 1 oy da Uzuncaorman Mahallesi Muhtarı Mehmet Civelek'e çıktı.

MUHTARLAR SEÇİMİNİ YAPTI

Hendek Tüm Muhtarlar Derneği binasında gerçekleşen Hendek Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinde 2023 yılı içerisinde görev yapacak olan 2 Muhtar üyenin seçimine Muhtarlar yoğun ilgi gösterdi. Gerçekleşen seçimde Divan Başkanı Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı olurken, Divan Kâtipleri Hendek Uzuncaorman Mahalle Muhtarı Mehmet Civelek, Kırktepe Mahalle Muhtarı Haydar Mutlu ve Tuzak Mahalle Muhtarı Ali Aygün oldu.

Hendek Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinde 2023 yılı içerisinde görev yapacak olan Muhtarların belirleneceği seçimde Sarıdede Mahallesi Muhtarı Mustafa Semiz, Akarca Mahallesi Muhtarı Hamdi Turna, Kocaahmetler Mahallesi Muhtarı Osman Şahin Mütevelli Heyetinde yer almak için aday oldu. 55 Muhtarın katıldığı seçimde Muhtarlar çift oy kullanarak destekledikleri adaya oy kullandılar.

Bugün saat: 11.00'da başlayan Hendek Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinde 2023 yılı içerisinde görev yapacak olan Muhtarların belirleneceği seçim saat: 13.00 sıralarında sona erdi.

Açılan zarflardan Sarıdede Mahallesi Muhtarı Mustafa Semiz 48 oy, Akarca Mahallesi Muhtarı Hamdi Turna 46 oy, Kocaahmetler Mahallesi Muhtarı Osman Şahin 9 oy alırken, 1 oy da Uzuncaorman Mahallesi Muhtarı Mehmet Civelek’e çıktı.

Yapılan seçim sonrası Hendek Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinde 2023 yılı içerisinde görev yapacak olan Muhtarlar; Sarıdede Mahallesi Muhtarı Mustafa Semiz ve Akarca Mahallesi Muhtarı Hamdi Turna oldu.

Sakarya Hendek Muhtarlar derneği seçim kaymakam sarıdede mahallesi akarca Hendek Kaymakamlığı Mütevelli Heyeti Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı hendek gerçek heber güncel haber hendek gerçek haber gündem haber