MUHTAR SEÇİMİ KURAYLA BELİRLENDİ!

TAKİP ET

Yayalar mahallesi muhtarlık seçiminde 108'er oy alan muhtar adayları, çektikleri kurayla, muhtarı belirledi.

TUNA KIZAR, KURAYLA MUHTAR SEÇİLDİ!

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Hendek Yayalar  Mahallesinde  muhtar adayları Hasan Ayar ve Tuna Kızar eşit oy çıkınca, mahalle muhtarı kura ile belirlendi. 

Yayalar mahallesi muhtarlık seçiminde 108'er oy alan muhtar adayları, çektikleri kurayla, muhtarı belirledi. Çekilen kura sonucunda Tuna Kızar, yeni muhtar oldu.

Tüm Türkiye'de olduğu gibi ilçemizde de gerçekleşen 31 Mart Mahalli Seçimleri 31 Mart Pazar günü gerçekleşti. Yerel seçimlerde Hendek Yayalar mahallesinde muhtarlık için yarışan Tuna Kızar ve Hasan Ayar’a (108 OY) aynı sayıda oy çıktı.

İlginç oy sayımı sonrası mahallede iki adaydan hangisinin Muhtar olacağı merak edilirken akşam saatlerinde Yayalar Mahalle muhtarı belli oldu. İlçe  Seçim kurulunda yetkililer ve aday muhtarlar huzurunda yapılan kura çekiminde Hendek Yayalar mahallesinin yeni muhtarı, Tuna Kızar oldu.

KAYBEDEN MUHTAR HASAN AYAR

KAZANAN MUHTAR TUNA KIZAR

 

hendek yayalar mahallesi muhtarlık seçimi kurayla muhtar seçildi 31 mart yerel seçimler ilçe seçim kurulu toki kura çekimi seçim türkiye hasan ayar tuna kızar