MUHTAR OGÜN GÜLMEZ ADAYLIĞINI AÇIKLADI

TAKİP ET

27 yaşında aldığı yetki ile görevi boyunca yaz kış gece gündüz halkın için bütün kendi imkanlarıyla eserleri sıralayan, Hendek'in en genç muhtarı Ogün Gülmez...

MUHTAR OGÜN GÜLMEZ ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Akpınar Mahallesi Muhtarı Ogün Gülmez, muhtar adaylığını açıkladı. Genç yaşta (27) Akpınar mahallesi halkından aldığı yetkiyle göreve başlayan genç muhtar Ogün Gülmez, mahallemizde yapılacak çok iş var. Yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır, sözleriyle, muhtarlığa tekrar aday olduğunu açıkladı.

27 yaşında aldığı yetki ile görevi boyunca yaz kış gece gündüz halkın için bütün kendi imkanlarıyla eserleri sıralayan, Hendek'in en genç muhtarı Ogün Gülmez, 2024 Yerel  Seçimlerde, Akpınar'da sandıktan daha güçlü bir oy potansiyeli ile çıkacağına ve,daha güzel projeleri hayata geçireceğine inandığını dile getirdi.

MUHTAR GÜLMEZ'LE ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLDÜ

Akpınar Mahalle Muhtarı Ogün Gülmez, "Mahallemizde eğitim, sosyal, spor ve kültürel alanlarda birçok ilki gerçekleştirdik. Mahallemize kazandırdığımız kitapevide bunlardan bir tanesidir. Çocuklarımızın okuma alışkanlığı kazanması için kurduğumuz kitapevinde, kitap okuma yarışması düzenledik. Ödüllü kitap okuma yarışmasına ilgi yoğun oldu. Çocuklarımızı ödüllendirerek, onları kitap okumaya teşvik edeceğiz." Dedi.

MUHTAR GÜLMEZ'İN YÜZÜ ASFALT ÇALIŞMASIYLA GÜLDÜ

Hendek Belediyesi asfalt ekipleri Akpınar mahallesinde asfaltlama çalışması yapıyor. Hendek Belediyesi asfalt ekiplerinin Akpınar mahallesinde yaptığı asfaltlama çalışmalarından mahalle halkı ve mahalle muhtarı memnun oldu. Mahalle Muhtarı Ogün Gülmez, duyduğu memnuniyeti kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla belirtti. Muhtar Ogün Gülmez, asfalt çalışmaları için başkan Turgut Babaoğlu'na ve Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır'a teşekkür etti.

AKPINAR MAHALLESİNDE YAZLIK SİNEMA KEYFİ

 Akpınar mahalle muhtarı Ogün Gülmez, Akpınar mahallesinde yazlık sinema projesini hayata geçirdi. Muhtar Ogün Gülmez, mahalle konağının bahçesine kurduğu Açık Hava  Sinemasında, mahalle halkına film ziyafeti çekti. Mahalle halkı izlediği Yeşilçam filimleriyle, anılarını tazeleyerek mutlu oldular.

MUHTAR GÜLMEZ'DEN AKPINAR'A CAMİ PROJESİ

Akpınar mahalle muhtarı Ogün Gülmez, cami projesiyle büyük bir hizmete imza atıyor. Muhtar Gülmez; Mahallemizin yıllardır en büyük iki sorunu olan mezarlık ve cami sorununu çözüyoruz. Cami ve mezarlık oluşumunda olmak, bu kutsal görevde ömür boyu bir yana öldükten, sonrada arkamızdan duaların yapılacağı güzel bir eserde adınızın geçmesine vesile olan beni destekleyip dua eden herkesden Allah razı olsun, dedi.

MUHTAR OGÜN GÜLMEZ YAPTIĞI ÇALIŞMALARI MAHALLE KONAĞINA ASTI

ÇOK AMAÇLI MAHALLE KONAĞI

14 DÖNÜM RESMİ MAHALLE MEZARLIĞI

ÇOCUK OYUN PARKLARI

SPOR ALANLARI

KÜTÜPHANE

YAZLIK SİNEMA FAALİYETİ

SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYETLER

YOL BAKIM ÇALIŞMALARI

AKPINAR MAHALLESİ CAMİ PROJESİ

PANDEMİDE SAĞLIK HİZMETLERİ

SOSYAL YARDIMLAŞMA DESTEKLERİ

EĞİTİM DESTEKLERİ

GÜVENLİK KAMERASI SİSTEMİ

 

 

hendek belediyesi akpınar mahallesi genç muhtar ogün gülmez ogün gülmez adaylığını açıkladı. mahalle konağı cami projesi kütüphane çocuk oyun parkları spor alanları mezarlık