Muhtar Karagöz'den Başkan Babaoğlu'na Teşekkür!

TAKİP ET

Muhtar Karagöz; Yapılan çalışmalar sonucunda Balıklıihsaniye ve Yarıca mahalleleri birbirine bağlanacak. Bu çalışmalardan ötürü, belediye başkanı Turgut Babaoğlu başta olmak üzere, başkan yardımcısı Hüdaverdi Bahadır ve fen işleri ekibine, mahallem adına teşekkür ederim" dedi.

Hendek Belediyesi Fen İşleri Ekipleri Balıklıihsaniye Mahallesindeki ulaşım sorununu çözdü.

Hendek Belediyesi Fen İşleri Ekipleri, mahalle halkının yıllardır yaşadığı ulaşım sorununu çözüyor. Fen İşleri Ekiplerinin çalışmaları bittiğinde, iki mahalle birbirine bağlanacak. Belediye Ekipleri yaptıkları çalışma sonunda, Balıklıihsaniye ve Yarıca Mahalleleri birbirine bağlanacak.

Balıklıihsaniye mahalle muhtarı Ahmet Karagöz, mahallesinde yapılan çalışmalardan ötürü Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve ekibine teşekkür etti. Muhtar Karagöz; "Mahalle olarak yıllardır yağmur yağması sonucunda Yarıca mahallesi tarafına geçemiyorduk. Yaşadığımız sıkıntıyı belediye başkanı Turgut Babaoğlu'na bildirdik. Başkan Turgut Babaoğlu, yaşadığımız sıkıntıyı, fen işleri ekiplerini göndererek çözüyor. Yapılan çalışmalar sonucunda Balıklıihsaniye ve Yarıca mahalleleri birbirine bağlanacak. Bu çalışmalardan ötürü, belediye başkanı Turgut Babaoğlu başta olmak üzere, başkan yardımcısı Hüdaverdi Bahadır ve fen işleri ekibine, mahallem adına teşekkür ederim" dedi.

 

 






Sakarya Hendek Belediye Hendek belediyesi ulaşım Balıklıihsaniye Yarıca Turgut babaoğlu fen işleri teşekkür