Muhtar Halit Bektaş'tan galibiyet yemeği...

TAKİP ET

HENDEK YEŞİLYURT UZUNÇARŞI MAHALLESİ MUHTARI HALİT BEKTAŞ’DAN DEREKÖYSPOR'A 3 PUAN JESTİ

Hendek Uzun Çarşı Mahallesi Muhtarı Halit Bektaş, bir jest yaparak Hendek Dereköyspor'lu futbolculara galibiyet sonrası ilçemizde bulunan Kavurmacı Ahmet Tesislerinde yemek jestinde bulundu.

Dün Sakarya derbisinde sahasında Kazımpaşa Birlikspor ile karşılaşan Hendek Dereköyspor, Sahadan 1-0 galip ayrılarak hanesine 3 puan yazdırdı. Bu önemli galibiyet sonrası Hendek Yeşilyurt Uzun Çarşı Mahallesi Muhtarı Halit Bektaş, bir jest yaparak Hendek Dereköyspor'lu futbolculara galibiyet sonrası ilçemizde bulunan Kavurmacı Ahmet Tesislerinde yemek Jestinde bulundu.

Son günlerde yaptığı çıkışlarla dikkatleri üzerine çeken Hendek Yeşilyurt Uzun Çarşı Mahallesi Muhtarı Halit Bektaş, dün Hacıkışla Stadyumunda oynanan Hendek Dereköyspor & Kazımpaşa Birlikspor mücadelesini tribünden izleyenler arasındaydı. 90 dakika sonunda gelen Hendek Dereköyspor galibiyeti sonrası Muhtar Bektaş, Hendek Dereköyspor'lu başkanları, yöneticileri ve futbolcuları, aynı zamanda Hendek'li basın mensuplarını ilçemizde bulunan Kavurmacı Ahmet Tesislerinde ağırladı.

Kısa bir konuşma yapan Hendek Yeşilyurt Uzunçarşı Mahallesi Muhtarı Halit Bektaş, "Derbi galibiyeti ve alınan 3 puan sonrası Hendek Dereköyspor'lu futbolcuları aldıkları galibiyetten dolayı teker teker tebrik ederek, her zaman sporun ve sporcunun yanındayız." ifadelerini kullandı.





Sakarya Hendek Dereköy Yeşilyurt hendek dereköyspor Bal Ligi Muhtar Halit Bekteş galibiyet yemeği kavurmacı ahmet hendek gerçek haber