MUHTAR DEMİREL SEDAŞ'A İSYAN ETTİ!

TAKİP ET

Hasta yakınları, elektrik kesintisi yüzünden hastamıza bir şey olacak, diye korkuyoruz. İnsan hayatının hiç mi önemi yok? Neden elektrik kesintisine çare bulunmuyor?

MAKİNEYE BAĞLI HASTA ZOR GÜNLER YAŞIYOR

Hendek'e bağlı Muradiye mahallesinde voltaj düşüklüğü nedeniyle, sık sık elektrik kesintileri yaşanıyor. Mahalle halkı, her gün yaşadıkları voltaj düşüklüğü sorununun, SEDAŞ tarafından ivedilikle çözülmesini istiyor. 

Muradiye mahallesinde yaşanan voltaj düşüklüğü ve elektirik kesintileri yüzünden, makineye bağlı hastada zor günler yaşıyor. Hastanın bağlı olduğu makine voltaj düşüklüğü nedeniyle arıza yaptı ve tekrar yeni makine alındı. Elektrikler kesildiğinde hastaya jeneratör verildi, akşama geri alındı. Hasta yakınları, elektrik kesintisi yüzünden hastamıza bir şey olacak, diye korkuyoruz. İnsan hayatının hiç mi önemi yok? Neden elektirik kesintisine çare bulunmuyor? Yetkililer sesimizi duysunlar, biz zor durumdayız, diye SEDAŞ'A seslendi.

MUHTAR DEMİREL SEDAŞ'A İSYAN ETTİ!

Muradiye mahallesi Muhtarı Dursun Demirel, mahallesinde yaşanan elektrik kesintileri yüzünden, SEDAŞ'A isyan etti.

Muhtar DEMİREL;"Elektriklerde voltaj düşüklüğü nedeniyle sıkıntı yaşanıyor. Her gün elektrik kesiliyor. Mahallemizde makineye bağlı hasta var, Voltaj düşüklüğü yüzünden hasta, zor anlar yaşıyor, diye SEDAŞ'A defalarca bildirdik. Hasta ölünce mi elektrikler yapılacak? Hastaya jeneratör verildi, tekrar akşama alındı. Vatandaş makineyi kendi aldı. Bozuldu, tekrar aldılar. Hangi çağda yaşıyoruz. Bırakın normal insanları, hastalarımız elektrik kesintisinden rahatsız. Bu çile ne zaman bitecek. SEDAŞ halimizden anlamıyor. Biz sahipsiz miyiz? Bizi yönetenler, sesimize kulak versin" diye konuştu.

SEDAŞ yetkililerine Hendek Gerçek Haber olarak soruyoruz; Muradiye mahallesindeki elektrik arızasını, makineye bağlı olan hasta ölünce mi yapacaksınız? İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı...



hendek muradiye mahallesi sedaş voltaj düşüklüğü elektirik kesintisimuhtar isyan etti hendek gerçek haber makineye bağlı hasta jeneratör