Muhtar Demir'den Başkan Babaoğlu'na teşekkür!

TAKİP ET

Büyükdere mahalle muhtarıAdem Demir; "Bizi büyük bir sıkıntıdan kurtaran Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu'na, başkan yardımcısı Hüdaverdi Bahadır'a ve belediye personeline teşekkür ederiz" dedi.

MUHTAR ADEM DEMİR'DEN BAŞKAN BABAOĞLUNA TEŞEKKÜR

Hendek belediyesi yağmur suyu projesiyle Büyükdere mahallesindeki sorunu çözüyor. Mahalle muhtarı Adem Demir, çalışmalarla ilgili kısa bir konuşma yaparak bilgi verdi.

Muhtar Adem Demir; "Hendek Belediyesine yaptığı bu çalışma için teşekkür ediyoruz. Hendek'ten akan yağmur suları mahallemin ortasından geçiyordu. Bu durum bizim için büyük bir sıkıntıydı. Bizi büyük bir sıkıntıdan kurtaran Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu'na, başkan yardımcısı Hüdaverdi Bahadır'a ve belediye personeline teşekkür ederiz" dedi.

Muhtar Adem Demir, mahallesine yapılan yatırımın 20 milyon TL'den fazla olduğunu ve 2 ay içinde biteceğini söyleyerek, yağmur suyu projesinin önemine dikkat çekti. 

Başkan yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, Büyükdere mahallesinde yaptığımız bu çalışma, Yenimahallede başlattığımız yağmur suyu projesinin 2. etap çalışmasının devamıdır. takriben 470 metre lik bir çalışmamız oluyor. Bu projeyle yağmur sularını dereye bağlayıp, Büyükdere mahallesini büyük bir sıkıntıdan kurtaracağız, dedi.

Sakarya Hendek Yenimahalle Büyükdere belediye Hendek belediyesi yağmur suyu projesi Turgut babaoğlu