MUHTAR ADAYI MUSTAFA BAŞKALYONCU'DAN MUHTAR YURTTAN KURU'YA ZİYARET!

TAKİP ET

Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılan muhtar Yurttan Kuru, bir gece müşahede altında kaldıktan sonra, bu sabah taburcu edildi. Muhtar Yurttan Kuru, Hastaneden taburcu olduktan sonra evinde istirahate çekildi.

MUHTAR KURU SEVENLERİNİ KORKUTTU!

Dereboğazı mahallesi muhtarı Yurttan Kuru sevenlerini korkuttu!

Evinde fenalık geçiren Dereboğazı mahallesi muhtarı Yurttan Kuru, pıhtı atması şüphesiyle 17.12.2023 Pazar gecesi hastaneye kaldırıldı.

Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılan muhtar Yurttan Kuru, bir gece müşahede altında kaldıktan sonra, bu sabah taburcu edildi. Muhtar Yurttan Kuru, Hastaneden taburcu olduktan sonra evinde istirahata çekildi.

MUHTAR ADAYI MUSTAFA BAŞKALYONCU'DAN MUHTAR YURTTAN KURU'YA ZİYARET!

Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesinde bir gece kaldıktan sonra taburcu olan Dereboğazı mahallesi muhtarı Yurttan Kuru, evinde istirahate çekildi. Muhtar Kuru'nun hastalandığını duyan sevenleri, Muhtar Kuru'yu evinde ziyaret etti.

Dereboğazı mahallesi muhtar adayı Mustafa Başkalyoncu, muhtar Yurttan kuru'yu evinde ziyaret etti. Muhtar adayı Mustafa Başkalyoncu, " Muhtarımız Yurttan Kuru abimiz, geçirdiği ani rahatsızlık sonrası bir gece hastanede kaldı. Taburcu olduktan sonra değerli büyüğümüzü evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Şu an sağlık durumu çok iyi. Yurttan abimin aza listesinde yer alarak, muhtarlık konusunda deneyim kazandım. Yurtan Kuru abimin tecrübelerinden her zaman faydalanmaya çalıştım, çalışmayada devam edeceğim. Allah, kendisine sağlık, sıhhat versin." dedi.

dereboğazı mahallesi muhtarı yurttan kuru muhtar adayı mustafa başkalyoncu sakarya eğitim araştırma hastanesi sağlık pıhtı atması müşahede istirahat