Müftü Murtaza Gür'den Teşekkür!

TAKİP ET

Hendek İlçe Müftüsü Murtaza Gür, kendilerine verilen destek ve gösterilen ilgiden ötürü, İlçe Gençlik Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğüne teşekkür etti.

HGM' DE YAZ KURAN KURSU...

Hendek İlçe Müftülüğü, Hendek Gençlik Merkezinde İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü katkılarıyla, Yaz Ayı Kur'an Kursu Programı düzenledi.

Hendek Gençlik Merkezinde düzenlenen Yaz Ayı Kuran Kursu Programında çocuklar, kurs süresince Kur'an öğrenimi yanında  hocalarının ilgi ve destekleriyle el işi çalışmalarında da bulundular. Çalışmaları sonucunda elde ettikleri eserlerini Gençlik Merkezinde bir sergi ile ziyaretçilerin beğenisine sundular. 

MÜFTÜ MURTAZA GÜR'DEN TEŞEKKÜR! 

Hendek İlçe Müftüsü Murtaza Gür, kendilerine verilen destek ve gösterilen ilgiden ötürü, İlçe Gençlik Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğüne teşekkür etti. Müftü Murtaza Gür,  "Yaz Kur'an Kursu süresince ev sahipliği dolayısıyla ilçe Gençlik ve spor müdürlüğüne, eğitimci desteğini esirgemeyen halk eğitim merkezi müdürlüğüne katkıları için teşekkür ediyoruz." Dedi.









Sakarya Hendek Diyanet başkanlığı Ankara Diyanet Diyanet Vakfı Sakarya İl Müftülüğü Hendek İlçe Müftülüğü kurs Halk Eğitim Müdürlüğü Hendek İlçe Spor Müdürlüğü Kuran kursu Kuran okuma Gençlik Merkezi Müftü Murtaza Gür diyanet işleri başkanı ali erbaş