Moderatör Tekin, Kaymakam Acır'a yapılan hakarete neden müdahalede bulunmadı?

TAKİP ET

Başpehlivan Mahmut Kavakçı Kaymakam Halil İbrahim Acır'la ilgili, ağzını kırdığımı kaymakam olmuş adam, diye konuşuyor, Moderatör Cemil Tekin ise hiç müdahale etmiyor...

KİM AHLAKSIZ?
Radyo Programcısı Gazeteci Cemil Tekin, Başpehlivan Mahmut Kavakçı'nın Basın Toplantısını değerlendiren bir haber yaptı. Cemil Tekin yazısında;
"Yine bugün bazı haber sitelerinde toplantı konusu değilde, toplantı öncesinde konuşulan konular gündeme geldi. Evet, toplantı öncesi kameralar açılmadan önce konuyla alakalı olarak Başpehlivan Mahmut Kavakçı ve toplantıya katılan basın mensupları arasında sohbet babında geçen muhabbette olayın üzüntüsü ve gerginliğiyle belki hoş olmayan sözler ağızdan fevri bir şekilde çıkmış olabilir. Bizler asla ve asla bunu savunmuyoruz, savunmayızda. Fakat bu sözleri söylemek, sarfetmek yanlışsa yakışmamışsa, bazılarının orada bulunup toplantının başlamamasına rağmen telefonlarının ses kayıt tuşuna basarak kayıt yapmaları ne kadar etik, ne kadar doğru? Hepimiz birilerine kızdığımızda birilerinin arkasından konuşuruz. Ben konuşmuyorum diyen yalan söyler. Heleki bunu kamuoyuna sunmak, toplantının başlamamış olmasına rağmen toplantıda söylenmiş gibi bunları servis etmek ahlak dışı bir davranıştır. Kararı Hendek halkının sağduyusuna bırakıyoruz." Diye yazdı.
Gazeteci Cemil Tekin, yazısında basın toplantısı öncesini sohbet ve muhabbet olarak görüyor. Cemil Tekin'e soruyorum; Belediye başkanına hakaretin yapıldığı, küfür edildiği bir konuşma, nasıl sohbet ve muhabbet olarak görülür?
Cemil Tekin toplantı öncesinde gizli ses kayıtından bahsediyor. Toplantıda Cemil Tekin benim yanımda oturuyordu. Ben haber için ses kaydı alıyorum, diye açıklama yaptıktan sonra, kayıt için telefonumu Mahmut Kavakçı'nın yanına koydum. Açıklama yapılarak alınan ses kaydına gizli demek ne kadar doğru? Kaldı ki ses kaydının yapıldığı yer, kamuya açık bir yer. Bunun neresi gizli?
Cemil Tekin, belediye başkanına yapılan hakaret ve küfürleri doğru bulmuyor, fakat Mahmut Kavakçı'yı yaptığı hakaretlerden ötürü kınamıyor. Kayıt alan gazetecileri ise ahlaksızlıkla suçluyor ve kararı Hendek halkının sağ duyusuna bırakıyor.
Basın Toplantısı öncesi yapılan hakaretleri, edilen küfrü duymazdan gelen Cemil Tekin, moderatörlük yaptığı Basın Toplantısında, Hendek İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Acır'a yapılan hakarete neden müdahalede bulunmadı?
AĞZINI KIRDIĞIMI KAYMAKAM OLMUŞ...
Başpehlivan Mahmut Kavakçı Kaymakam Halil İbrahim Acır'la ilgili, ağzını kırdığımı kaymakam olmuş adam, diye konuşuyor, moderatör Cemil Tekin ise hiç müdahale etmiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görevlendirdiği, ilçenin en yetkili kişisi mülki amirine yapılan bu davranışa, moderatör Cemil Tekin'in müdahale etmemesi ahlaki bir davranış mı?
Basın toplantısı öncesi ve sonrası yaşanılanlar ortada. Bu yaşanılanlardan sonra Cemil Tekin'in yazdığı gibi, kimin ahlaksız, kimin ahlaklı olduğuna Hendek halkı karar versin.
 

hendek i̇lçe kaymakamlık kaymakam halil i̇brahim acır hakaret küfür basın toplantısı hendek belediye başkanı turgut babaoğlu sakarya valilik vali çetin oktay kaldırım i̇çişleri bakanı süleyman soylu hendek cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan