MİRSAT'IN GECESİ...

TAKİP ET

Kaymakamlık Kupası günün ilk maçında İslam Fındık, Mirsat'ın attığı gollerle Genç Karadenizlileri 2-1 mağlup etti.

İSLAM FINDIK, GENÇ KARADENİZLİLERİ 2-1 YENDİ...
Kaymakamlık Kupası günün ilk maçında İslam Fındık, Genç Karadenizlileri 2-1 mağlup etti.Hendek Kaymakamlık Kupası Numan Cengiz Turnuvası günün ilk karşılaşmasında Genç Karadenizliler ile İslam Fındık karşı karşıya geldi.
Başlama vuruşu ile birlikte atak oynayan İslam Fındık 6. Dakikada Mirsat ile 1-0 öne geçen taraf olurken, orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmanın ilk yarısı İslam Fındık’ın 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.
MİRSAT'IN GECESİ...
Karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takım da gol bulmak işin yüklense de İslam Fındık 28. Dakikada Mirsat’ın 2'nci golüyle farkı ikiye çıkarttı. Golün ardından ataklarını sıklaştıran Genç Karadenizliler aradığı golü 39. Dakikada Sedat ile buldu.
Farkı 1’e indiren Genç Karadenizliler yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince İslam Fındık sahadan 2-1 galibiyet ile ayrılan taraf oldu.
Genç Karadenizliler: 1
İslam Fındık: 2
Hakem: Ömer Acar
Saha: Hendek Orman İşletme
Genç Karadenizliler: İbrahim, Halit, Doğan, Engin, Hasan, Sedat, Tuncay, Yavuz, Adem, Sadullah, Eşref, Vedat. Teknik Direktör: Servet Der
İslam Fındık: Murat, Faruk, Emre, Ali, Mirsad, Yunus Emre, Tuncay, Emre, Uğur, Ünal, Samet, Aykut, Tanju. Teknik Direktör: Sercan Öter Goller: Dk 6, 28 Mirsad ( İslam Fındık) Dk 39 Sedat (Genç Karadenizliler)


 



Sakarya Hendek ilçe kaymakamlık ilçe spor müdürlüğü hendek belediyesi Numan cengiz turnuva genç karadenizliler islam fındık