Mimar Ali Kutlu'dan Tapu Müdürü Mustafa Esen'e Hayırlı Olsun Ziyareti

TAKİP ET

AYK Kutlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ali Kutlu, Hendek Tapu Müdürü Mustafa Esen'i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

MİMAR ALİ KUTLU'DAN TAPU MÜDÜRÜ MUSTAFA ESEN'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Hendek şehrinin son yıllarda nüfusu hızla artıyor. Nüfus olarak büyüyen Hendek'te yıllardır tek katlı binada hizmet veren Hendek Tapu ve Kadastro Müdürlüğü yeni binasına taşındı.

Yeni binasına taşınan Hendek Tapu Müdürü Mustafa Esen'e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. AYK Kutlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ali Kutlu, Hendek Tapu Müdürü Mustafa Esen'i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Mimar Ali Kutlu, yeni binayı çok beğendiğini, modern teknolojiyle donatıldığını ve Hendek'e çok yakıştığını söyledi.

Hendek Tapu Müdürü Mustafa Esen, hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Mimar Ali Kutlu'ya teşekkür ederek, ülkemizin yaşadığı depremden ötürü duyduğu üzüntüleri dile getirdi ve depremden ötürü çok büyük üzüntü duyduğunu söyledi.

Mimar Ali Kutlu, deprem bölgesine yardım için elinden geleni yaptığını ve deprem bölgesine ihtiyaçlara göre, yardımlar gönderdiğini, hatta deprem bölgesinde yapılacak zarar tespit çalışmalarına gönüllü olarak yazıldığını söyledi.



hendek tapu hendek tapu tapu kadastro müdür ayk kutlu yapı mimar ali kutlu mustafa esen ziyaret deprem