MİLLETVEKİLİ İNCİ, BAŞKAN BAYKAL VE PÜSKÜLLÜ, ŞÜKRÜ BODUR'LA KAHVALTIDA BULUŞTU

TAKİP ET

Kahvaltı programında milletvekili Ali İnci'ye AK Parti İlçe Başkanı Av. Hasan Serdar Baykal, il başkan yardımcısı İrfan Püsküllü ve Tuner Asfalt yönetim kurulu başkanı Tuncay Yener eşlik etti.

MİLLETVEKİLİ İNCİ, BAŞKAN BAYKAL VE PÜSKÜLLÜ, ŞÜKRÜ BODUR'LA KAHVALTIDA BULUŞTU

Sakarya milletvekili Ali İnci, 2. OSB Yönetim Kurulu ile kahvaltı programında buluştu. Milletvekili Ali İnci'yi 2.OSB Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Bodur ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Kahvaltı programında milletvekili Ali İnci'ye AK Parti İlçe Başkanı Av. Hasan Serdar Baykal, il başkan yardımcısı İrfan Püsküllü ve Tuner Asfalt yönetim kurulu başkanı Tuncay Yener eşlik etti.

Milletvekili Ali İnci kahvaltı sonrası, "Sanayicilerimizin 2.OSB'nin genişlemesiyle ilgili sorunları vardı. Bu sorunların çözümü için Ankara'da çalışmalar yaptık ve sorunları çözdük. Şükrü Bodur başkanımız teşekkür kahvaltısı verdi, biz de katıldık. Kahvaltı programında arıtma ve su basmasıyla ilgili sorunları konuştuk. SASKİ ve DSİ sorunların çözümü için gereken çalışmaları yapacak. Sanayici bizim için çok önemli. Onların sayesinde ilçe ekonomisi büyüyor. her zaman onların yanındayız" diye açıklama yaptı.

Kahvaltı programı sonrası AK Parti ilçe başkanı Av. Hasan Serdar Baykal, sosyal medya hesabından kısa bir açıklama yaptı. Başkan Baykal, "Milletvekilimiz Sn. Ali İnci ve il başkan yardımcımız Sn. İrfan Püsküllü ile Sakarya 2. OSB (Hendek) Yönetiminin kahvaltı davetine icabet ettik. İlçemize, ilimize, ülkemize katmadeğer katan sanayici ve iş adamlarımızın her daim yanındayız." dedi.

hendek 2.osb şükrü bodur kahvaltı programı ali inci ak parti hasan serdar baykal irfan püsküllü tuner asfalt tuncay yener saski dsi hendek sanayici