Milletvekili Dikbayır, yıkım kararına el attı!

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır konuşmasında; yıkım kararı alınan Hendek Anadolu Lisesi ve Abdurahman Gürses İmam Hatip Ortaokulu velilerinden şikayetler aldık. Bu şikayetler yoğunlaşınca Abdurahman Gürses Ortaokuluna incelemelerde bulunmak üzere geldik, dedi.

MİLLETVEKİLİ DİKBAYIR, ABDURAHMAN GÜRSES İMAM HATİP ORTAOKULUNDA...
Sakarya İYİ Parti Milletvekili Ümit Dikbayır, Abdurahman Gürses İmam Hatip Ortaokulunda incelemelerde bulundu. Milletvekili Dikbayır okulu gezerken, ilçe milli eğitim müdürüyle konuştu.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır konuşmasında; yıkım kararı alınan Hendek Anadolu Lisesi ve Abdurahman Gürses Ortaokulu velilerinden şikayetler aldık. Bu şikayetler yoğunlaşınca Abdurahman Gürses İmam Hatip Ortaokuluna incelemelerde bulunmak üzere geldik, dedi.
Milletvekili Dikbayır konuşmasını; Bu okulda  sınıf öncesi, ortaokul ve lise eğitiminin verileceği bilgisini aldık. gördüğüm kadarıyla okulun fiziki şartları lise eğitimi için yeterli değil. Okul içindeki dershane sayısı, dershanelerin fiziki yapısı, lise eğitimi için elverişli değil. Okulun adından da anlaşılacağı gibi bu binanın altyapısı ortaokul eğitimine göre hazırlanmış. İlçe milli eğitim müdürü ve öğretmenler okulların açılmasına 1 gün kala şartları düzeltmeye çalışıyor, fakat yeterli değil. Ben bu durumu Milli Eğitim Bakanına anlatacağım. Her 2 okul öğrencilerinin eğitim şartlarının iyileştirilmesi için Ankara'da elimden gelen mücadeleyi yapacağım, diye bitirdi.










Sakarya Eğitim Siyaset Sakarya Siyaset İYİ Parti Meral Akşener Ümit Dikbayır Hendek lisesi için yıkım kararı Hendek İlçe Milli Eğitim müdürlüğü Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Abdurahman Gürses Ortaokulu Milli Eğitim Bakanı yıkım kararı