Milletvekili Dikbayır; CHP ile özde ittifak yaptık!

TAKİP ET

AK Parti ile birleşecek algısı içinde olanlar çok beklerler. İYİ Parti bunlara can suyu vermek için değil, bunlardan bu ülkeyi kurtarmak için kuruldu. Seçimi kaybettikleri zaman gitmezler miş. Tıpış tıpış gidecekler...

BAYINDIR VE GÜMRÜK YARIŞTI

Mevcut İlçe Başkanı Fatih Bayındır ve Ali Gümrük’ün yarıştığı seçimi, Fatih Bayındır kazandı. İYİ Parti'li delegeler, 3. Olağan Kongrede Fatih Bayındır'la yola devam dedi.

Kongreye yoğun katılım Hendek Belediyesi Nikah ve Konferans salonunda gerçekleşen İyi Parti Hendek İlçe Teşkilatı 3. Olağan Kongresine İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve GİK Üyesi Ümit Dikbayır, İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçarslan, İyi Parti İl ve İlçe Başkanları ve Yönetimleri, CHP Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar Gelecek Partisi Hendek İlçe Başkanı Musa Akıcı, Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Başkanı Faruk Özgür, Hendek Ziraat Odası Başkanı Hayri Duran, Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı, Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel, Şoförler Odası Başkanı Cemil Varlıca, Kızılay Başkanı Sami Bağdatlı, 14 Nolu Kamyoncular Kooperatif Başkanı Hasan Ayar, Muhtarlar ve Partililer katıldı.

DİVAN OLUŞTURULDU

Divan Başkanlığına Yüksel Esmeroğlu, Divan Başkan Yardımcılığna Ahmet Uçar, Katip Üyeliklere Emre Durmaz, Burak Bıçkıcı ve Aytekin Karlıdağ seçildi.

Saygı Duruşu

İstiklal Marşı okunması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Kongre mesajının okunması

Faaliyet ve Mali raporlarının okunması

Siyasi konuşmalar

Siyasi konuşmalar bölümünde, İlçe Başkan Adayı Ali Gümrük, İlçe Başkanı Fatih Bayındır ve İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçarslan ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve GİK Üyesi Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır konuştu.

AYAR VERMEYE ÇALIŞANLARIN, AYARLARINI BOZDUK

Ümit Dikbayır konuşmasında, Cumhur İttifakına yüklendi.  Milletvekili Dikbayır, "Biz 25 Ekim 2017'de bu partiyi kurduğumuzda, sadece milletimize güvendik. Biz tüm zorluklara rağmen partiyi kurup seçimlere girdik. Yüzde 3 oy alın dişimi kırarım, diyenler oldu, ama kıramadılar dişleri yerlerinde duruyor. Siz meclise girersiniz, ama bir dönem sonra kaybolursunuz, diyenler oldu. Üzerimize atılan iftiraları duyduk. Biz bunlara cevap verdik. Bize ayar vermeye çalıştılar, onların ayarlarını bozduk. Biz meclise girdik, bize fetöcü diyenlere soru önergesiyle ilk şu soruyu sorduk. dedik ki fetöye kim yardım ettiyse, siyasi ayağını ortaya çıkaralım. AK Parti ve MHP bu önergemize hayır oyu verdi. Bir süre sonra fetöye yardım edenleri ortaya çıkaralım, diye önerge verdik. AK Parti ve MHP hayır oyu verdi. Şimdi boyunlarında asılı olan bu günah ve veballe geziyorlar" dedi.

PKK KALLEŞTİR...

Milletvekili Dikbayır, " Benim ve arkadaşlarımın nereden geldiği belli. Ben bu şehrin sokaklarında, Kürt-Türk kardeştir, pkk kalleştir diye slogan atan bir adamım. Benim ve arkadaşlarımın ne olduğunu Hendek iyi bilir, maalesef Hendek'li arkadaşlarımızda bu iftiraları attı. 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti ve MHP itifak yaptı. Bizde CHP ile sözde değil, özde ittifak yaptık ve 11 Büyükşehir belediyesini aldık. Bu belediyelerde hükümetin yapamadığı icraatlar yapıyoruz. Şimdi önümüzde Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi var. Biz ilkokul çocuklarına kahvaltı ve öğlen yemeği vermek istedik, Milli Eğitim Bakanlığı engelledi. Şehit ailelerine Toki'den daire verelim, dedik. AK Parti ve MHP bunada hayır, dedi. Bu vatana evlatlarını feda edenlere, bir evi çok gördünüz. Seçimi alacağız ve şehit ailelerine Toki'den ev vereceğiz. Bu ülkede 105 bin 772 çocuk üniversiteyi kazandı, parasızlıktan üniversiteye gidemedi. Çocuklarımızın hayalleriyle oynadılar. İktidara geldiğimizde 1 tane çocuğumuzu yurtsuz bırakmayacağız. Bu ülkede 5-12 yaş arası 1 milyondan fazla çocuk, okulunu açıktan okuyor. Biz bu sebeplerden dolayı, seçimi almalıyız. Biz devletimizi yıpratmamak için, muhalefet yaparken dikkatli davranıyoruz. Bizleri sizler seçtiniz, sizi utandırmamak için elimizden geleni yapıyoruz. Ben 28 yıl MHP'de siyaset yapmadım, sadece yardımcı oldum. Sakarya'da benim için oy isteyen arkadaşlarımın başını öne eğdirmemek için elimden gelen gayreti göstereceğim" Dedi.

TIPIŞ TIPIŞ GİDECEKLER

Milletvekili Ümit Dikbayır, "Son zamanlarda bizi Cunhur İttifakının içine sokmaya çalışıyorlar. Biz ne yapmak istediklerini biliyoruz. Bizim zekamız onların zekasından daha iyi olduğunu biliyoruz. Biz inandığımız şeyleri yapacağız, ülkemizi bu ucube sistemden kurtaracağız ve güçlendirilmiş parlementer sisteme dönmek için mücadele edeceğiz. Hırsızlık yapanların, çocuklara el uzatanların, kadınlara el kaldıranların elini kıracağız. Bu ülkede tarikatların yaptıkları sapıklıkları asla gizlemeyeceğiz. AK Parti ile birleşecek algısı içnde olanlar çok beklerler. İYİ Parti bunlara can suyu vermek için değil, bunlardan bu ülkeyi kurtarmak için kuruldu. Bunlar seçimi kaybettikleri zaman gitmezler, diye algı oluşturmaya çalışıyorlar. Seçimi kaybettiklerinde tıpış tıpış gidecekler. 5 bin yıllık devlet geleneği var bizde. Tıpış tıpış gidecekler" dedi.

MİLLETVEKİLİ ÜMİT DİKBAYIR'IN KONUŞMASININ TAMAMINI, HABERİN VİDEOSUNDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

YENİ YÖNETİM İSİM LİSTESİ

İlçe Başkanı: Fatih Bayındır

Yönetimi Kurulu Üyeleri:

Erkan İnat, Murat Arman, Volkan Kandil, Oğuzhan Özdoğan, Mustafa İskefiyeli, İsmail Kayıhan, Volkan Atılgan, Eftal Eren, Serkan Ayar, Gökhan Önal, Güler Sesli, Şebnem Medet, Emriye İlerlemiş, Nurbanu Tanır, Hazan Adanır, Mehmet Yılmaz Engin, İbrahim Cem Cömert, Halil İbrahim Uygun, Ümit Yurter, Mehmet Peri, Metin Gevher, Ersen Baylan, Murat Küreyen, Meral Akmanlar, Gülcemal Arman, Alaattin Silinmez.


Sakarya Hendek Türkiye Ankara İyi Parti kongre Meral Akşener Ümit Dikbayır Ak Parti Mhp ucube sistem siyaset gündem hendek güncel hendek gerçek haber gündem milli eğitim bakanlığı iç işleri bakanlığı cumhurbaşkan Erdoğan pkk Türk Kürt toki şehit aileleri