Milletvekili Bülbül'den eski belediye başkanlarına teşekkür!

TAKİP ET

Allah, bir taş üstüne bir taş koyandan, 1 arpa boyu yol kat ettirenden razı olsun. Burada Ekrem Yüce başkanımızı da unutmayalım. Birlik beraberlik olmazsa, uyum olmazsa, hizmetler zor geliyor. Ekrem Yüce başkanımızdan da Allah razı olsun

MHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ M. LEVENT BÜLBÜL'DEN ESKİ BAŞKANLARA TEŞEKKÜR!

Fen Lisesi gibi önemli bir lisenin Hendek’e inşa edilecek olmasının heyecanını yaşadıklarını dile getiren MHP Grup Başkan Vekili M. Levent Bülbül, meşakkatli eğitim yıllarını anlattı. MHP Grup Başkan Vekili Bülbül, konuşmasının sonunda, eski belediye başkanlarına teşekkür etti.

MHP Grup Başkan Vekili Muhammed Levent Bülbül, “ Bu güzel projenin isminin çok kıymetli saygıdeğer Genel Başkanımızın ismi olması bizleri ayrıca mutlu ve gururlu kılıyor. Allah ondan da razı olsun. Kendisi Türkiye’ye önce Ülkem ve Milletim anlayışıyla nasıl siyaset yapılır, bu memlekete nasıl hizmet edilir. herhalde bu şiarı en güzel şekilde ortaya koyan biri olarak her zaman dualarımızda. Her zaman desteğimizle milletimizin gönlünde güzel bir yer etmiş olan çok kıymetli liderimizin adının bu okula verilmiş olması ayrıca bizi bahtiyar etti. Bu projenin yapım kararının alınmasında başta Milli Eğitim Bakanımız olmak üzere bu süreçlerde emeği gecen kim varsa Allah hepsinden razı olsun" diye konuşmasına başladı"

MHP Grup Başkan Vekili Muhammed Levent Bülbül," Ben eğitimime Hendek'te başlayıp, Adapazarı'nda devam ettim. Hendek Adapazarı arasında gidip gelen biri olarak bu okul yolunun önemini çok iyi bilirim. Ortaokula başladıktan sonra tam 7 yıl boyunca münibüs ve otobüslerle Hhendek adapazarı arasında gidip geldim. Sabah evden çıkıp, akşam vakti evimize gelip, yorgunluktan ders çalışamıyorduk. Kışın kısa günlerde sabah karanlığında yola çıkıp, akşam karanlığında eve dönüyorduk. Kısa günlerde neredeyse 3 ay Hendek'i gündüz gözüyle göremiyorduk. Bu şekilde eğitimimize devam ettik. Hendek'te bu şekilde yüzlerce, binlerce öğrenci iyi bir tahsil, eğitim almak için meşakkatli bir şekilde eğitimine devam etti. Atikehanım Anadolu lisesiyle başlayan bir çok okul yapıldı. Allah'a şükür bugünde Fen Lisesinin temelini atacağız" Diye konuşmasına devam etti.

MHP Grup Başkan Vekili Muhammed Levent Bülbül," Geçmişten günümüze Hendek'imize hizmet eden çok kıymetli belediye başkanlarımızı anmadan geçemeyeceğim. Adapazarına eğitim için gittiğimiz yıllarda, bizi yıllarca ücretsiz taşıttıran merhum Kamil Kamışoğlu başkanımızı rahmetle anıyorum. Allah ondan razı olsun. Yine büyüğümüz rahmeti rahman kavuşan Zeki Cömert başkanımızın Hendek'in bugünlere gelmesinde büyük emekleri var. Yine 16 yıl belediye başkanlığı yapmış, 25. Dönem milletvekili sayın Ali İnci'nin Hendek'in bu noktaya gelmesinde, şehir hüviyeti kazanmasında büyük emekleri var. Allah razı olsun. Yine arkasından, İrfan Püsküllü başkanımızın Hendek'e hizmetleri var. Şimdide sıra Turgut Babaoğlu başkanımızda. Allah, bir taş üstüne bir taş koyandan, 1 arpa boyu yol ka tettirenden razı olsun. Burada Ekrem Yüce başkanımızı da unutmayalım. Birlik beraberlik olmazsa, uyum olmazsa, hizmetler zor geliyor. Ekrem Yüce başkanımızdan da Allah razı olsun" Diye konuşmasını sonlandırdı.

 

 





















Sakarya hendek belediyesi büyükşehir belediyesi Devlet bahçeli Mhp Ak Parti Cumhur İttifakı Muhammed levent Bülbül Ekrem Yüce Sadir Durmaz Devlet Bahçeli fen Lisesi temel atma