Milletvekili Aydın'dan Hendek ziyareti!

TAKİP ET

AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, "2023'e Doğru Şehir Buluşmaları kapsamında, Hendek'te ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın'a Hendek'te yaptığı ziyaretlerde, İl Başkan Yardımcısı Fevzi Gürsoy, İlçe Başkanı Av. Hasan Serdar Baykal, Kadın Kolları Başkanı Seher Namlı Dündar ve yöneticiler eşlik etti.

Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, ilçe başkanı Av. Hasan Serdar Baykal, İl başkan yrd. Fevzi Gürsoy ve Kadın Kolları Başkanı Seher Namlı Dündar ile birlikte; Hendek İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Acır'ı, Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'nu, Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel'i, Şoförler Odası Başkanı Cemil Varlıca'yı, Berberler Odası Başkanı Vahdet Çilek'i, Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı'yı ve Ziraat Odası Başkanı Hayri Duran'ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, ziyaret esnasında ülke ve ilçe gündemi hakkında konuşarak, Hendek'te yaşanılan sıkıntıları not aldı. Ziyaretler esnasında en çok ekonomi konuşuldu. Hayat pahalılığı, geçim sıkıntısı, gıda, ulaşım, kira, elektrik ve doğalgaz zamları konuşuldu. 

AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın; "Bu sıkıntıları tüm dünya yaşıyor. Yaşanılan ekonomik sıkıntıların yanında Türkiye üzerine oyunlar oynanıyor. Dış güçler Türkiye'de yapılacak seçimlere bile müdahale ediyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı seçtirmemek için ellerinden gelen her türlü çalışmayı yapıyor. Dış güçlerin Erdoğan düşmanlığına maalesef ülkemizdeki bazı şer odaklarıda yardımcı oluyor. Cumhurbaşkanımızın tekrar seçilmesi için sizlerde bizlere yardımcı olun. Ekonomik sorunları çözmeye başladık. Biz millet için uğraşıyoruz. İnşallah bu sıkıntıları ülke olarak en kısa sürede aşacağız. 2023 seçimleri ülkemiz için çok önemli. AK Parti öncesi yaşanılan ekonomik krizde gecelik faizlerin 7000 lere çıktığını, memur maaşlarının ödenemediğini, enflasyon rakamlarının neredeyse 4 lü rakamlara ulaştığını, esnafın başbakanın önünde yazar kasa kırdığını ve IMF'den borç para dilenildiği günleri unutmayalım. Devleti ve milleti için gece gündüzçalışan sayın Cumhurbaşkanımıza 2023 yılında destek olalım. Bugün ülkemizin dış siyasettekini gücünü Rusya-Ukrayna savaşında liderlerle yaptığı toplantılarda gördük. AK Parti iktidarında dış siyasette güçlü bir Türkiye ortaya çıkarttık. Savunma sanayiinde yaptıklarımız ortada. İHA ve SİHALARIMIZI, bütün dünya konuşuyor. Kuzey Iırak, Suriye ve Azerbaycan'da yaptıklarımız ortada. İnşallah ekonomiyide düzelteceğiz. Sizden tek isteğimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a 2023 seçimlerinde destek verin. Cumhurbaşkanımız bu desteği hak ediyor, çünkü milletine ve devletine sevdalı bir liderimiz var" diye düşüncelerini söyledi.

AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, resmi kurum ziyaretleri sonrası, esnaf ziyaretleri yaptı. Milletvekili Aydın, sokakta karşılaştığı vatandaşlarla sohbet etti.

 

NOT: MİLLETVEKİLİ MÜFİT AYDIN'IN KURUM ZİYARETLERİNİ AYRI HABERLERLE KAMUOYUNA SERVİS EDECEĞİZ.

 

Sakarya Hendek Kaymakam Halil İbrahim Acır Turgut babaoğlu Ak parti Bursa milletvekili Müfit Aydın Cumhurbaşkanı Erdoğan 2023 Seçimleri İha ve sihalar dış politika ekonomi gündem