MİLLETVEKİLİ ADAYI İNCİ, %80 OY İSTİYOR...

TAKİP ET

Milletvekili adayı Ali inci, Muhalefet Sakarya gazına bile Rus gazı diyor. Ülkemizin geleceği için, Ak Partiye destek verilmelidir. Hendek'ten %80 oy istiyorum, dedi.

TÜRKİYE UÇUYOR!

28. Dönem AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci, yerel gazerecilerle kahvaltıda buluştu. Ali İnci'ye ait seçim bürosunda yapılan kahvaltı programına Sakarya ve Hendek'ten gazeteciler katıldı. 

Sakarya milletvekili adayı Ali İnci kahvaltı programına katılan gazetecilere, yaptığı konuşmanın başında teşekkür etti. Ali İnci, beni kırmayarak davetime katılıp onurlandırdığınız için, hepinize teşekkür ederim, dedi.

Milletvekili adayı Ali İnci konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Akyazı ve Arifiye ziyaretinden bahsetti. Milletvekili adayı İnci, Akyazı'da güzel bir spor kompleksi açılışı ve Arifiye de Altay tankının silahlı kuvvetlerine teslim töreni yapıldı. Cumhurbaşkanımız mutlu olduğu sakarya şehrinden mutlu ayrıldı.

Milletvekili adayı Ali İnci, konuşmasında soğan-patates üzerinden siyaset yapan muhalefete yüklenerek, muhalefeti dış güçlerle iş birliği yapmakla suçlarken, AK Partinin 21 yılda Türkiye2ye büyük hizmetler verdiğini anlattı.

Milletvekili adayı Ali İnci, AK Parti iktidarında sağlıkta reform yapıldığını, parası olamayan hastaların nüfus kağıtlarına el konularak, senet imzalatıldığını, doktorlara para ödemeden ameliyat yapılmadığına, ben ilçe başkanı olduğum yıllarda gördüm. Tüm bu olumsuzlukları AK Parti'nin sağlıkta yaptığı reformla bitirdiğini söyledi.

Milletvekili adayı Ali İnci, Türkiye siha ve ihalarla uçuyor, diye başladığı konuşmasında, silah aldığımız Abd'ye şimdi tabanca tüfek satıyoruz. şimdi güçlü silah sanayimizle her yerde söz sahibiyiz. Altay tankımızıda silahlı kuvvetlerimize teslim ettik, Türkiye uçuyor, dedi.

Milletvekili adayı Ali İnci, bu seçim AK Parti, Erdoğan meselesi değil, Türkiye meselesidir. Cumhurbaşkanımızın yaptıklarını görüyoruz. Çok çalışarak, çok milletvekili çıkarmalıyız.  AK Parti yaptığı hizmetlerin üstüne daha çok hizmet koyacak. Allaha şükür bu hizmetleri yapmak için hazinede altın da var, para da var.  Kimseye muhtaç değiliz. Yeraltı kaynaklarımızı devreye koyduğumuzda daha da güçlü olacağız. Muhalefet Sakarya gazına bile Rus gazı diyor. Ülkemizin geleceği için, Ak Partiye destek verilmelidir. Hendek'ten %80 oy istiyorum, diye konuşmasını bitirdi.

NOT: GAZETECİLERİN SORULARI VE ALİ İNCİ'NİN CEVAPLARI HABERİN VİDEOSUNDA

 

 

 

 

 

 

 

 

sakarya ak parti sağlık siha iha sakarya gazı rus gazı ali inci cumhurbaşkanı erdoğan akyazı arifiye Altay tankı reform