MİLLETVEKİLİ ADAYI ERTUĞRUL KOCACIK, GAFFAR OKKAN'IN KABRİNİ ZİYARET ETTİ

TAKİP ET

Milletvekili Adayı Ertuğrul KOCACIK, İlçe Başkanı Av. Hasan Serdar BAYKAL ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Diyarbakır'da şehit edilen şehit Ali Gaffar OKKAN'ın kabrini ziyaret etti.

ERTUĞRUL KOCACIK, GAFFAR OKKAN'IN KABRİNİ ZİYARET ETTİ

28. Dönem AK PartiSakarya Milletvekili Adayı Ertuğrul Kocacık seçim çalışmaları için Hendek'e geldi.Milletvekili Adayı Ertuğrul Kocacık'ı ilçe başkanı Av. Hasan Serdar Baykal ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Milletvekili Adayı Ertuğrul KOCACIK, İlçe Başkanı Av. Hasan Serdar BAYKAL ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Diyarbakır'da şehit edilen şehit Ali Gaffar OKKAN’ın kabrini ziyaret etti.

ERTUĞRUL KOCACIK KAZİMİYE'DE...

28. Dönem AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ertuğrul KOCACIK, Kazimiye mahallesinde seçim çalışması yaptı. Milletvekili adayı KOCACIK, ikindi namazını Kazimiye'de kıldı. Milletvekili Ertuğrul Kocacık'a ilçe başkanı Baykal ve partililer eşlik etti. Namaz sonrası, mahalle sakinleriyle sohbet eden KOCACIK, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri için Cumhur İttifakına destek istedi.

hendek ak parti milletvekili adayı 14 mayıs seçimleri cumhurbaşkanı seçimi cumhur ittifakı ertuğrul kocacık kazimiye başkan baykal şehit emniyet müdürü ali gaffar okkan diyarbakır