Millet İttifakı Sahada

TAKİP ET

Millet ittifakı İl ve İlçe Başkanlarımız ve Milletvekili adaylarımız ile birlikte;
Esnaf Odası Başkanı sayın Mehmet DEMİREL, Muhtarlar derneği başkanı sayın Kadir YAĞLI, Ziraat odası başkanı sayın Hayri DURAN, şöförler odası Başkanı sayın Cemil VARLICA ve Berberler odası Başkanı sayın Vahdettin ÇİLEK’i seçimler öncesi ziyaret ederek sorunları ve çözüm önerileri hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. 

STK’lar Çeşitli meslek gruplarının , esnafın, çiftçinin, emekçinin sorunlarını yakınen takip ederek çok önemli bir sorumluluk üstlendiklerinden bu bağımsız kurumların daha fazla desteklenerek siyasetten uzak tutulması gerekmektedir.

Millet ittifakı adaylarımızla birlikte her gün sahadayız,halkımızı dinliyor projelerimizi anlatıyoruz. Hepimizi derinden etkileyen ağır bir ekonomik darboğazdan geçmekteyiz; mesele bir soğanla dalga geçmek değil, mesele çocuklarımızın okula aç gitmesi, mutfakta tencere kaynamaması, kiraların ödenememesi, emekçinin, çiftçinin emeğinin karşılığını almamasıdır.

Seçimlere 11 gün kaldı, yapmak istediğimiz; 15 Mayısta siyasi görüşü ne olursa olsun kimsenin ötekileştirilmediği,kul hakkı yemeyen liyakatlı kadrolarla ülkemizi daha ileriye taşımak.

Güvenli ve huzurlu bir seçim süreci yaşamamız dileğiyle herkese sevgi ve saygılar sunuyoruz.

Nihat BAYRAKTAR 
CHP Hendek İlçe Başkanı

 

sakarya hendek hendek belediyesi chp seçim çalışması nihat bayraktar millet ittifakı hendek gerçek haber hendekgercekhaber