MHP'li Bülbül Karadere'de Konuştu; "Biz sana dokunacağız Babacan!"

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili, Sakarya Milletvekili Adayı Muhammed Levent Bülbül, Adapazarı Karadere Mahallesi ziyaretinde muhalefete ve 6’lı masanın ortağı Babacan’a yüklendi

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın İHA’lara ve SİHA’lara dokunacağız açıklamasını hatırlatan ve buna tepki gösteren MHP’li Bülbül, “Türkiye’nin savunma sanayisinde ilerleyişinden muhalefet neden rahatsız olur, Babacan’ın derdi, sıkıntısı nedir. Türk Milletinin övüneceği ne varsa bunlara karşı çıkan bir muhalefet anlayışının bu memlekete, milletimize katacağı ne olabilir” diye sordu.

MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş ve MHP Adapazarı İlçe Başkanı Recep Usta ile Adapazarı’nın Karadere Mahallesini ziyaret eden Bülbül, “Türkiye’de normal bir iktidar muhalefet mücadelesi yok. 14 Mayıs’ta yapılacak seçim Türkiye’nin milli politikalarının devamıyla alakalı bir seçim olacak. Cumhur İttifakı olarak biz, Türkiye’nin terörle mücadelesinden milli savunma sanayiine, ekonomik kalkınmasından tüm hak ve menfaatlerine, mavi vatandan Kıbrıs meselesine elimizi, gövdemizi taşın altına koymuş durumdayız. Son beş yılda çok ciddi mesafeler kaydedilmiş, tüm altyapılar hazırlanmış durumda. Bunların heba edilmesi felakettir. Türkiye zillete teslim edilemez” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin bir kumar masasına emanet edilemeyeceğinin altını çizen MHP’li Bülbül, “Akşener’in ifadesiyle 6’lı masa bir kumar masasıdır. Masa dağıldığında da herkes gördü ki, masa tam bir pazarlık masası. Herkese birer Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı, her partiye bakanlıklar. Yazıklar olsun. Sizin bu memlekete dair, bu millete dair hiç mi söyleyeceğiniz bir şey yok. Kavganız sadece makam mı, iktidar mı, bu memlekete dair hiç mi kaygınız yok, tasanız yok. Siz bu milletle tasada kıvançta hiç mi bir araya gelemeyeceksiniz. Yazık. Babacan çıkmış diyor ki; İHA’lara SİHA’lara dokunacağız diyor. Asıl biz sana dokunacağız Babacan” dedi.

MHP’li Bülbül, muhalefetin 15 Temmuz sonrasıyla hesaplaşma eğiliminde olduğunu savunarak şöyle devam etti:

14 Mayıs seçimlerini, 15 Temmuz’un rövanşı gören, 15 Mayıs’a bilet aldık, Türkiye’ye dönüyoruz diyen fetöcülere bu cesareti veren kim. Kandil’den de açıklamalar arka arkaya geliyor. Irak’ın kuzeyinden, Suriye’nin kuzeyinden Türk askeri çekilecekmiş. Söyleyene değil, söyletene bakmak lazım. Kemal Kılıçdaroğlu, HDP ile nasıl bir uzlaşma içerindedir. HDP, nelerin karşılığında Cumhurbaşkanı adayı çıkartmamış ve Kılıçdaroğlu’na desteğini açıklamıştır. Kılıçdaroğlu bunları kamuoyuna açıklamak durumundadır. Milletimiz bilsin ki, kararını ona göre versin. Kapalı kapılar arkasında başka, milletin yüzüne başka konuşulmasın.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli nedir, kimdir herkes tanır bilir. Cumhur İttifakı nettir. Milletimiz olup bitenin farkında, her şeyi görüyor ve biliyor. Biz milletimizin ferasetine güveniyoruz. 14 Mayıs’ta milletimiz milli politikaların devamı yönünde çok ciddi bir destek verecek Cumhur İttifakına, biz buna inanıyoruz.

Mahalle muhtarı Ferruh Akıncık, ziyareti nedeniyle Bülbül’e tablo hediye ederken, mahalle sakinleri de 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve Cumhur İttifakına destek olacaklarını ifade ettiler.

 

sakarya hendek hendek belediyesi muhammed levent bülbül mhp grup başkan vekili muhammed levent bülbül MHP Karadere 14 mayıs seçimleri hendek gerçek haber hendekgercekhaber